A 2005-ös Megasztárban fekete volt a haja: Szabó Esztert szőke hajzuhataggal nehéz felismerni

Szabó Eszter a tehetségkutató harmadik évadának negyedik helyezettje lett. Teljesen más volt a külseje akkor.

szabó-eszter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztár hat évada során sok olyan énekes lépett a színpadra, akinek külseje annyira feltűnő és különleges volt, hogy ennyi év távlatában is élénken emlékszünk rá: Oláh Ibolya frufruja azóta is a védjegye, Tóth Gabi rocker, vadóc stílusát pedig tinik ezrei másolták, de Puskás Peti is beillik a sorba, aki akkor még fonott tincseket viselt.

A 2005-ös széria negyedik helyezettje, Szabó Eszter szintén azon tehetségek táborát erősítette, akik nem csak hangjukkal, öltözködésükkel is felkeltették a nézők kíváncsiságát: minden produkcióját valamilyen feltűnő kalappal a fején adta elő.

Szabó Eszter szőke hajjal

A negyvenéves énekesnő friss képeit elnézve szinte hihetetlen, hogy azokon és a Megasztár archív felvételein ugyanaz az ember szerepel. Elképesztően sokat változott az elmúlt 18 év során, például fekete frizuráját szőke hajzuhatagra cserélte.

2023. január 24-én töltött fel új profilképet a Facebook-oldalára immár világos, hosszú tincsekkel. A kommentelőknek nagyon bejött az új fazon, azonkívül, hogy sorra bókoltak neki, valaki egyenesen a mesebeli Rapunzelhez hasonlította.

Oláh Ibolya frufru nélkül

Oláh Ibolya haja, a szögegyenes frufru a védjegyének számít. A mai napig vállig érő hajjal hordja. Még mielőtt azonban megálmodták volna számára az etalonkülsőt a Megasztárban, teljesen más fazonnal debütált a képernyőn.

Cover-fotó: TV2/Megasztár

Ezt is szeretjük