Oláh Ibolya a Megasztár előtt teljesen máshogy nézett ki: frufru nélkül, hosszú hajjal nem lehet felismerni

Oláh Ibolya szögegyenes frufruja a 2003-as tehetségkutató óta a védjegye. Mutatjuk, hogy nézett ki nélküle.

oláh-ibolya-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oláh Ibolya haja a védjegyének számít. A Megasztár akkori stylistjának, Lakatos Márknak az volt a feladata, hogy minden versenyzőhöz megtalálja a leginkább passzoló stílust és megjelenést. 

Oláh Ibolya esetében telitalálat volt a szögegyenes frufru, amelyet az énekesnő azóta sem változtatott meg. A mai napig vállig érő hajjal hordja a hajviseletet. Még mielőtt azonban megálmodták volna számára az etalonkülsőt, teljesen más fazonnal debütált a képernyőn.

Oláh Ibolya haja

1998-ban állt először kamera elé, szintén egy tehetségkutatóban próbált szerencsét. A Kifutó című produkcióban hallhatta először az ország, milyen különleges énekhanggal rendelkezik. Húszévesen, hosszabb hajjal és frufru nélkül alig lehet megismerni a régi felvételen.

Ruhaviselete sem olyan volt, mint amilyet ma megszokhatunk tőle. Hosszú, áttetsző anyagból készült estélyit viselt Toni Braxton In the Late of Night című dalának előadása közben.

A felvétel alatt jó pár olyan komment található, amelyeket az elmúlt években írtak. Sokan kiemelték, a nőies stílus is nagyon jól állt az énekesnőnek, mások viszont úgy gondolták, a farmernadrág és kalap összeállítás az igazi Oláh Ibolya.

További érdekesség, hogy ezt a műsort Pély Barna nyerte meg, akivel öt évvel később a Megasztár zsűritagjaként találkozott újra az énekesnő. 

Oláh Ibolya és Till Attila

Oláh Ibolya olyan előadókkal együtt versenyzett a Megasztárban, mint Tóth Vera, Gáspár Laci vagy Dér Heni. Bár a tehetségkutató beindította a karrierjét, nem csak azért jelentkezett rá, hogy megismerje az ország.

Cover-fotó: MTI/Bruzák Noémi

Ezt is szeretjük