A Megasztár szerelmespárja voltak: mára civil munkát vállalt Varga Feri és Balássy Betty is
Varga Feri és Balássy Betty a fellépések mellett mindketten kitanultak egy-egy teljesen civil szakmát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Megasztár 3 alatt szövődött szerelem Varga Feri és Balássy Betty között, ami immár 16 esztendeje tart. A verseny óta összeházasodtak, három gyermekük született. Nemcsak a magánéletben alkotnak összeillő párost, hanem a színpadon is.

Decemberben rengeteg fellépésük volt, és a 2023-as évre is sok közös tervük van a zene terén: két albumot szeretnének kiadni, egy gyerekeknek és egy felnőtteknek szólót.

Balássy Betty és Varga Feri foglalkozása

Azt viszont a koronavírus-járvány óta tudják, a művészélet bizonytalan. A családfő a pandémia alatt tanulta ki az asztalosszakmát, azóta saját műhelye is van, ahol dolgozhat.

Felesége is úgy döntött, sosem baj, ha több lábon állnak, az énekesnő január közepén vizsgázik, mint képzett lábápoló.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az áremelések miatt most sorra zárnak be a művelődési házak. Látszik, hogy a következő hetekben kevesebb fellépésünk lesz. Három gyerekünk van, úgyhogy ez nekünk nem játék. Nem mondhatjuk nekik, hogy 

srácok, most ki fogják kapcsolni a fűtést

- ecsetelte Varga Feri a Best magazinnak.

Balássy Betty a koncertezés mellett tanárként is dolgozik. Házi stúdiójukban fogadja a növendékeit. Emellett vállalta be, hogy megszerzi a lábápolói képesítést.

balássy
Fotó: MTVA/Csináljuk a fesztivált!

- Itthon már régóta ő csinálta mindenkinek a körmét, ezért gondolkodtunk a műkörmös tanfolyamon, ezt továbbgondolva választotta végül a lábápolást.

Magyar sztárok látványos fogyása 2022-ben

Nem Balássy Betty az egyetlen, akinek fogyástörténete sokak számára inspiráló lehet. Képes összeállításunkban mutatjuk, 2022-ben kik voltak azok a sztárok, akik búcsút intettek jó pár kilónak.

Ezt is szeretjük