Kiderült, Horváth Éva mivel keres pénzt Balin: ezzel foglalkozik az egykori szépségkirálynő
Horváth Éva már a tanfolyam első óráján ráébredt arra, hogy mivel kell foglalkoznia.

horvath-eva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva és férje, Gábor 2022 január végén költöztek ki hosszabb időre az egzotikus Balira gyermekeikkel, az ötéves Kristóffal és az egyéves Alexszel. 

Az egykori szépségkirálynő a Reggeliben mesélt arról, hogy mivel is foglalkozik a festői szépségű szigeten. 

Horváth Éva munkája Balin

Annak ellenére, hogy Bali lenyűgöző hely, a modellnek nagyon hiányoznak a szerettei, ahogyan az otthona is. 

horvath-eva-kepe
Fotó: RTL/Reggeli

- Bali csodahely, de sokszor szokott honvágyam lenni. Nekem hiányoznak a szüleim, a barátaim, és szeretek azért itthon lenni. Most fog majd kezdődni a suli újra, úgyhogy megyünk vissza, bennem pedig nagy a tenni akarás.

A jóga régóta nagy szerelme, egy astangaóra pedig teljesen megváltoztatta az életét, és új ötleteket adott neki.

- Jelenleg a jógaoktatói tanfolyamot tanulom, sokan azt mondják, hogy ezt nem is lehet elvégezni. Ez az astanga jóga egyébként, itt folyamatosan tanulnom kell újabbnál újabb dolgokat és azt, hogy a többieknek hogyan tudok segíteni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Horváth Éva az astanga jógában talált rá önmagára, már az első órán ráébredt arra, hogy valójában mindig is ezzel szeretett volna foglalkozni.

- Egy nagyon híres guruhoz járok, akit még Magyarországon is ismernek sokan. Amikor először ellátogattam az astangára, akkor elcsodálkoztam, hogy ez teljesen más, mint az eddigi jógák. Akkor jöttem rá, hogy én ezt akarom csinálni.

Alakja egy évvel a szülés után irigylésre méltó, amit a jógának és a rendszeres testmozgásnak köszönhet.

- Ez egy borzasztó kemény óra. Én minden este felfalom a hűtőt, és ez a másfél órás astanga olyan, mintha szó szerint borotválnák le rólad a kilókat. A gurum tanácsait követem folyamatosan, gőzerővel belevetem magamat, hiszen áprilisra már meg van hirdetve az első táborunk is.

Bálint Antónia foglalkozása

Miután 22 évesen megnyerte a Miss Hungaryt, Bálint Antóniát egy ország ismerte meg. Szépségkirálynőként pillantok alatt híres lett: tévéműsorokban, magazinokban és plakátokon szerepelt. A hirtelen jött népszerűség azonban hamar szertefoszlott. Bár úgy gondolta, azzal, hogy a fejére került a korona, a karrierje is beindul a szépségiparban, ez nem így történt.

Cover-kép: Facebook/Horváth Éva

Ezt is szeretjük