Fecsó és párja egyszerre plasztikáztattak: Beának bejön ez a műnőkülső
Fecsó és párja egyszerre feküdtek kés alá: előbbi az orrát, utóbbi a fülét műttette meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szegedi Fecsó párja, Bea nem titkolja, gyakran filterezi a képeit a közösségi oldalán, ahova csak tökéletes képeket posztol magáról. 

A szőke bombázó most viszont bevállalta, hogy szerelmével együtt, kötésekkel mutatják meg, hogyan néznek ki, miután mindketten kés alá feküdtek. 

Szegedi Fecsó és párja plasztikáztattak

Az üzletember, aki magát hobbicelebnek titulálja, a Fókusznak azt mesélte, régóta tervezte a műtétet, mert régebben a bokszolás és a thaiboxolás során négyszer-ötször eltört az orra, emiatt horkolt, nem tudott rendesen levegőt venni. 

- Bármelyik fül-orr-gégész belenézett, elszörnyülködött. Úgy tudom, hosszú távú, nagyon káros hatásai vannak, ha az ember az orrsövénnyel él együtt - mesélte. 

Ha már rászánta magát a műtétre, az orra ívét is megplasztikáztatta. Párja, Bea nem először vállalt szépészeti beavatkozást. 

- Nekem a fülemet csinálták meg, kicsit elállós volt, ezt szerettem volna korrigálni. Ha rákap az ember, akkor nem bírja abbahagyni. Én is ebbe estem bele, folyamatosan nézegettem az új dolgokat, mit csináltassak.

bevallom, hogy nekem bejönnek ezek, tetszenek a műdolgok, a páromnak úgyszintén.

- Én ezt felvállalom. Ha szét akarom műteni magam, akkor meg fogom tenni, nem érdekel más véleménye, nem érdekel, ha azt mondják, műnő meg kacsaszájú - vallotta be. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Géczi Beát sokan támadták azért, mert túl tökéletesre csiszolja az Instagram-fotóit, és plasztikával is formál magán. Fecsóval most először tettek ki olyan képet, ami nem a legelőnyösebb. Szerinte minden influenszer használ szépítőfiltereket, hazudik, aki azt mondja, nem. 

- Azért tettük ki, hogy lássák az emberek, ez a valóság, ezek is mi vagyunk. Nézünk ki mi is nagyon rosszul, nem azt akarjuk mindig mutatni, hogy minden tökéletes, és mennyire szépek vagyunk. 

- Az lenne a cél, hogy ne kelljen semmilyen filter használni. Van egy kép előttem, milyen szeretnék lenni, és addig fogok menni a plasztikával, amíg nem leszek olyan.  

A magyar modell egy teljesen más kinézetű nővé plasztikáztatta magát

Vadócz-Bajner Dóra 15 évig az egyik legnépszerűbb manöken volt, Náray Tamástól Zoób Katiig az összes nagy tervezőnek és divatcégnek dolgozott. Mára már visszavonult a kifutóról és a rivaldafényből, az elmúlt négy évben pedig több tucat szépészeti beavatkozáson esett át.

Ezt is szeretjük