A Megasztár énekese nem kellett a TV2-nek - Ezért nem került a Sztárban Sztár leszek! adásába

Szecsődi Kari négy igent kapott a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjaitól, mégsem kerül adásba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 már három válogatót adott le a Sztárban Sztár leszek! című műsorából, az utolsó, negyedik válogatót szeptember 22-én, vasárnap láthatják a nézők. A 2008-as Megasztár egykori versenyzője, Szecsődi Kari is jelentkezett a szórakoztató tehetségkutatóba, sikeresen szerepelt a castingon, és a válogatóban négy igent is kapott a mesterektől, a TV2 mégis azt közölte vele, hogy egyik vasárnap esti válogatóadásban sem fog szerepelni. Erről a 27 éves énekes a Facebook-oldalán elő adásban számolt be. 

A kis Szecsődi Karcsiról már hároméves korában kiderült, hogy van érzéke a zenéhez, már kicsi korában Whitney Houston-számokat énekelt, még iskolába sem járt, amikor édesanyja zenekarával színpadra állt. 11 évesen beválogatták a veszprémi Pannon Várszínház Légy jó mindhalálig című musicaljébe, pedig 12 év feletti gyermek szereplőket kerestek. 

Miután édesanyja 2007-ben elhunyt egy autóbalesetben, feladta az éneklést. A mély gödörből a Megasztár húzta ki. A negyedik, 2008-as szériában bejutott a legjobb 12 közé, végül a hetedik helyen végzett. 

Szecsődi Kari régen és most, a Sztárban Sztár leszek! válogatójakor.
Szecsődi Kari régen és most, a Sztárban Sztár leszek! válogatójakor.
Fotó: SuperTV2, Facebook/Szecsődi Kari

2011 decemberében a tévében felvállalta transznemű identitását. 2012 szeptemberében pedig kés alá feküdt, nővé válásának első lépcsőfokaként melleket operáltatott magának. 2016-ban úgy tűnt, visszatér a zenei világba, de kislemeze megbukott.

A Sztárban Sztár leszek! című műsorban való szereplése lehetett volna egy esély a visszatérésre, de hiába kapott a válogatón négy igent, nem került adásba. Erről első facebookos bejelentkezésében sírva számolt be. 

- Ez szörnyű érzés. Most már próbálom magam tartani. Nem akartam tegnap zokogva beszélni, de ez olyan szinten megviselt, hogy ez a live bejelentkezés az egyetlen módja, hogy a lelkemben kicsit enyhítsek a fájdalmon. Megosztom, mert mindig kérdezitek, hogy mikor lesz új dal, mikor fogok énekelni. 

- Csak hangsúlyozni szerettem volna, hogy nem azért sírtam, és csináltam az élő bejelentkezést, mert elmentem ebbe a műsorba, nem jutottam tovább, és nem adják le, hanem mert elmentem, tovább is jutottam, és ezt sem hajlandó leadni a TV2. Nem tudom, hogy miért - mesélte Szecsődi Kari a második élő bejelentkezésében. 

A kereskedelmi csatorna sajtóosztálya közleményt juttatott el az esetről elsőként beszámoló Blikknek, amelyben magyarázatot adnak döntésükre.

"A Sztárban Sztár leszek! mesterei több száz jelentkezőt hallgattak meg a válogatók során.

Ezen versenyzők bizonyos százaléka kerül csak TV képernyőre különböző szerkesztési elvek alapján.

Minden szereplővel szerződésben állunk és ennek értelmében a csatorna egyikük versenyben elért eredményéről sem nyilatkozik mindaddig, amíg nem kerültek a nyilvánosság elé. Ellenkező esetben megszegnénk a megállapodásunkat és üzleti titkot sértenénk" - olvasható az indoklásban.

Pierrot egykor és most

Pierrot a 2003-ban indult Megasztárnak két évadon át volt zsűritagja Presser Gáborral, Pély Barnával, Bakács Tiborral és Somával. 2015-ben és 2016-ban A Dal című műsorban vállalt zsűrizést. Életében ma már nem a zene játssza a főszerepet.

Ezt is szeretjük