Már ekkorák a megasztáros Szabó Eszter és Kontor Tamás fiai - Főzőcsatornát indított a kisebbik

Szabó Eszter és Kontor Tamás kisebbik fia főzőcsatornát indított.

szabo-eszter-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Eszter és Kontor Tamás nevét a Megasztár 2005-ös, harmadik évadában ismerte meg az ország. A tehetségkutató sztárjai a műsor alatt egymásba szerettek, a búgó hangú énekesnő pedig várandós is lett, csak erről a Megasztár ideje alatt még nem tudtak. Edvin 2006 decemberében született meg, vagyis 12 és fél éves, öccse Armand pedig 2008 márciusában jött világra. Annak idején Szabó Eszter és Kontor Tamás ...hogy te is szeretni tudj címmel dalt is írtak a srácoknak, az országos rádiók rengeteget játszották, aranylemezt is kaptak. 

A két énekes már nem alkot egy párt, de nagyon büszkék két fiukra. A kisebbik, 11 éves fiú nemrég főzőcsatornát indított. Kontor Armand a legtöbb elkészült fogást a szegényeknek adja, így próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy a maradékot egy kicsit okosabban is hasznosíthatjuk, ahelyett, hogy hagynánk megromlani. 

kontor-armand
Fotó: Youtube/Kontor Armand

A fiatal szakács mindezeken túl gondol a vegánokra, és azokra is, akik csak egy-egy egyszerű konyhaeszközzel rendelkeznek, és több kreatív receptet is megoszt videóblogján.  

- Armand egészen kicsi kora óta szeret a konyhában tevékenykedni, és a videósok közül is rengetegért rajong, így nem lepődtem meg az ötletén. Szívesen segítek benne, amíg kedve van hozzá, mert  szerintem ez egy hasznos és aranyos hobbi - árulta el Szabó Eszter.

Nem csak a 11 éves Armand, hanem két évvel idősebb bátyja, Edvin is szociálisan érzékeny gyermek. Ezt mutatja édesanyjuk egyik tavaly nyári posztja is. 

Az első Megasztár énekesnői egykor és most

Képes cikkünkben megmutatjuk, mennyit változtak a Megasztár első szériájának énekesnői az elmúlt 15 évben.

Ezt is szeretjük