Szebeni István fia már 8 éves: megmutatta a ritkán látott Patrikot

Szebeni István híradós a fiával állt a Tények Plusz kamerái elé.

szebeni-istvan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szebeni Istvánt a tévénézők a TV2 Aktív, illetve Magellán című műsorainak házigazdájaként ismerték meg. Vezette a köztévé híradóját, dolgozott az Echo TV-nél, 2017-től pedig ismét a TV2 csapatát erősíti, a Tények egyik híradósa.

2012. június 2-án mondta ki a boldogító igent szerelmének, Anitának. Kisfiuk 2015 áprilisában látta meg a napvilágot, és a Patrik nevet kapta. A tévés csak ritkán beszél családjáról, most azonban megmutatta gyermekét a Tények Plusz kameráinak.

Szebeni István kisfia, Patrik

A különleges apropó az új cicájuk volt, ezért engedtek bepillantást az otthonukba. Patrik nagyon édesen magyarázott a riporternek, aki többször is elnevette magát a kisfiú lelkes és sokszor vicces hangvételén.

szebeni-istvan-fiaval
Fotó: TV2/Tények Plusz

- A barátomnak van cicája, és onnan jött az ötletem, hogy legyen egy nekem is. Ez megváltoztatta az életemet. Anyát azért nehezebb volt meggyőzni, de aztán sikerült.

Édesapja büszkén ült fia mellett, látszott rajtuk, milyen boldog és kiegyensúlyozott családot alkotnak. A tévés elárulta, hogy ő már kezdetben is támogatta gyermeke ötletét.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egyszer Orosz Barbi behozott egy hatalmas, main coon cicát, és azonnal beleszerettem. Sok szabályt állítottunk egyébként fel, de természetesen azok már nincsenek érvényben, hiszen úgysem működnének.

Kisfiát megtanította arra is, hogy a munkamegosztás nagyon fontos feladat a családban. Patrik szó nélkül takarít a cicájuk, Pascal után. 

- Én az almát takarítom, meg játszom vele, és kapom tőle a szeretetet.

szebeni-istvan-fia
Fotó: TV2/Tények Plusz

Szebeni István szerint nagyon jót tett családjukkal azt, hogy még egy kis életért is felelősek lettek, mindez csak még jobban erősítette az összetartást és a szeretetet apa és fia között.

- Valamiért sok mindent ellensúlyoz, hogy egy kisállat is itt van velünk a családban. Sokszor csak a figyelemre vágyik, ahogyan egy kisgyerek is. 

Nézd meg Szellő István fiát, Ádámot!

Az RTL tévésének középső fia, Ádám középiskolás korában Spanyolországban magántanulóként tanult egy teniszakadémián, ezután pedig egy amerikai ösztöndíjat pályázott meg. Az édesapa nagyon büszke fiára, amelyet egy Facebook-posztban is kifejezett.

Cover-kép: TV2

Ezt is szeretjük