Szellő István középső fia ilyen jóképű: a 20 éves Ádámmal Malibun fotózkodott
Szellő István közös képet posztolt középső fiával, a jóképű Ádámmal, aki nagyon hasonlít rá.

szello-istvan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szellő István négy gyerek büszke édesapja: első házasságából született a 26 éves András, a másodikból pedig Ádám, aki 20 éves. A 13 ikrek, Alen és Manna harmadik kapcsolatában jöttek a világra.

Az RTL tévésének középső fia, Ádám már kiskora óta rajong a teniszért, középiskolás korában Spanyolországban magántanulóként tanult egy teniszakadémián, ezután pedig egy amerikai ösztöndíjat pályázott meg. Az 55 éves édesapa nagyon büszke fiára, amelyet egy Facebook-posztban is kifejezett.

Szellő István fia, Ádám

Szellő István középső fia 2021-ben már az USA-ban kezdte meg a tanulmányait, a kaliforniai Fullerton egyetemen business managementet kezdett el tanulni, emellett pedig az egyetemi teniszcsapat tagja lett. A híradós egy egy évvel ezelőtti képet osztott meg a közösségi oldalán, amin éppen Malibu óceánpartján ölelik egymást fiával.

„Egy évvel ezelőtt ilyenkor Ádám fiam Malibun vett részt egy teniszversenyen - mindig szívesen emlékszem vissza erre a napra a tengerparton! #büszkeszülő” - írta a képhez a tévés.

A kommentelők nagyon örültek a közös fényképnek, és nem győzték dicsérni Ádámot, aki nagyon hasonlít édesapjára.

„Lehetsz is büszke szülő! Puszi nektek és nagy ölelés! Köszönöm, hogy láthatlak benneteket.”

„Gratulálok a fiadhoz, a kiköpött másod! Sikeres életet kívánok neki!”

„Nagyon tehetséges és sármos fiú, megértem, hogy büszke vagy rá” - írta egy kommentelő a képhez.

Kabát Peti ritkán látott fia

Kabát Petit labdarúgóként ismerte meg az ország: játszott a magyar válogatottban, de külföldre, így Törökországba, Bulgáriába és Ausztriába is szerződtették. 2017. november 17-én bejelentette, hogy visszavonul az élsporttól. Bár 2021 őszén sokat láthattuk az RTL Klub képernyőjén, azt csak kevesen tudják, hogy van egy tinédzser fia, Kevin.

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük