Erős Antónia fia már 13 éves: Matyi az RTL műsorában szerepelt

Erős Antónia kamasz fia mindenkit lenyűgözött a Tehetség első látásra egyik fellépőjeként.

erős-antónia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erős Antónia 1998 óta majd’ mindennap feltűnik az RTL képernyőjén a Híradóban. Színfalak mögött ácsorgó, büszke édesanyaként viszont még nem láthattuk, nem véletlenül izgult a takarásban: kivételesen nem ő, hanem a fia állt a rivaldafényben.

Matyi a Tehetség első látásra november 13-ai adásában szerepelt. A 13 éves kamasz olyan dobszólót játszott a színpadon, hogy a versenyzők és a műsorvezető álla is leesett.

Erős Antónia fia az RTL-en

Matyi megjelenése egy rocksztárra hasonlított: hosszú hajjal, lezser bőrdzsekiben és szaggatott farmerben teremtett igazi koncerthangulatot a stúdióban.

A fiúnak már saját zenekara van, a bandájával a Sziget Fesztiválra is meghívást kapott. Igazi rocklegendák a példaképei: a Guns N’ Roses együttes és Slash a kedvencei - utóbbival a Volt Fesztiválon személyesen is találkozhatott.

Szülei hamar észrevették, van érzéke a zenéhez. Még beszélni sem tudott, amikor kiszúrták, hogy minden tárgyon ritmusra dobol.

erős-antónia-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Attól kezdve, hogy fel tudott stabilan ülni, még egyéves sem volt, azt láttuk, hogy mindenen dobol. Gyanús volt, mintha ritmusokat is dobolt volna. Amikor már kicsit tudott beszélni, elvittük egy doboshoz, jól láttuk, a gyerekben benne van az X - mesélte a híradós a Fókuszban.

Szellő István 19 éves fia

Szellő István középső fia, Szellő Ádám a 2021-es őszi tanévet már az USA-ban kezdte: a Kaliforniában, Los Angelestől 20-30 perc autóútra található Fullerton egyetemére jár, business managementet tanul, és az egyetemi csapat tagjaként teniszezik. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük