Erős Antónia ruhabakija a Híradóban: a szexi darabot utolsó pillanatban mentették meg

Erős Antónia az Instagramon mutatta meg, mi történt a miniruhával, amit az RTL Klub Híradó pénteki adásában viselt.

erős-antónia-covet
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erős Antónia ruhabakiját nem láthatták a nézők a péntek esti Híradóban. A profi stylistcsapat mindent megtett annak érdekében, hogy a műsorvezető szettjébe becsúszott gikszert még az adás kezdete előtt orvosolni tudják.

Erős Antónia estéről estére csinos ruhadarabokban tájékoztatja a közönséget hazánk és a nagyvilág aktuális híreiről. Saját bevallása szerint a ruhák terén szeret kísérletezni a műsorban. Ugyan a híradósok öltözködését szigorú szabályok határozzák meg, a komoly, de játékos kreációkat simán be meri vállalni.

Erős Antónia ruhabakija

Az a színpompás mini is sokaknak elnyerte a tetszését, amelyet 2022. június 17-én viselt. Ám nem sokon múlt, hogy a narancssárga és kék árnyalataiban pompázó ruhát ne tudja felvenni: az adás előtti percekben kibomlott a cipzár az oldalán.

erős
Fotó: Instagram/Erős Antónia

Utólag az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy sikerült orvosolni a problémát: Tomán Viki stylist villámgyorsan összeöltötte a szakadást, ezzel megmentette Erős Antónia pénteki szettjét. A varrás helyét persze csak közelről lehetett látni, így a hiba a képernyőn keresztül láthatatlan maradt.

Geszti Péter felesége fehér ruhában

Geszti Péter feleségének ruhája telitalálat volt. Dietz Edit is megjelent férje oldalán a Magyar Mozgókép Fesztiválon, amelyet június 9 és 12 között rendeztek meg Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban.

Ezt is szeretjük