Szellő István középső fia már 19 éves: a jóképű Ádám egy amerikai egyetemen teniszezik
Szellő István meglátogatta a Kaliforniában tanuló középső fiát, Ádámot.

szello-istvan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szellő István négygyerekes édesapa: az első házasságában született fia, András 25, a másodikban világra jött Ádám 19 esztendős. Az ikrek, Manna és Alen egy harmadik kapcsolatból születtek, és 12 évesek. 

Az RTL Klub híradósának középső fia hatéves kora óta teniszezik, középiskolás éveit egy spanyolországi teniszakadémián töltötte magántanulóként, majd megpályázott egy amerikai ösztöndíjat.  

Szellő István középső fia

Szellő Ádám a 2021-es őszi tanévet már az USA-ban kezdte: a Kaliforniában, Los Angelestől 20-30 perc autóútra található Fullerton egyetemére jár, business managementet tanul, és az egyetemi csapat tagjaként teniszezik. Édesapja csak most tudta meglátogatni, innen jelentkeztek be a Reggeliben

- Négy évet mindenképpen szeretnék itt maradni, és utána még akár a mesterképzést is megcsinálni. Azt még nem tudom, az életemet is el tudnám-e itt képzelni, ahhoz több időt kell eltöltenem Kaliforniában. Nehéz megszokni, hogy távol vagyok a családomtól, de itt abszolút otthon érzem magam - mesélte a 19 éves Ádám, aki az apja szerint hamar beilleszkedett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ez egy nyugodt kisváros, egy abszolút egyetemi város, 48 ezren járnak a fullertoni egyetemre, és 110 ezres a település, úgyhogy el lehet képzelni, milyen élet van itt. Két hétre jöttem ki, és alig vártam már, hogy a világjárvány miatt nyisson Amerika, mert előtte nem tudtuk, mikor lehet jönni, egyáltalán lehet-e. Amikor november 8-án nyitottak, rögtön szereztem egy repülőjegyet, és elintéztem az utazáshoz szükséges rengeteg papírt - osztotta meg a nézőkkel az 54 éves híradós. 

- Amikor külföldre utaztunk, mindig én mutattam meg valakinek azt a helyet, ahova mentünk. Most Ádám az idegenvezető, és én tanulok tőle egy csomó dolgot, ami itt a hétköznapokon egészen más. 

Képes összeállításunkban megnézheted Szellő István középső fiát, a tehetséges teniszező Ádámot.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük