A TV2 híradósa hajbeültetésre ment, hogy ne rúgják ki

Szebeni István meglepő dolgot árult el: kopaszodása miatt majdnem elveszítette a munkáját.

szebeni-istván-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok olyan hollywoodi történetet hallottunk már, hogy egy szupersztár azért nem kapta meg álomszerepét, mert a külseje nem felelt meg a rendező vagy producerek elvárásának. A hazai hírességeknek is nagyon oda kell figyelniük a megjelenésükre, ha képernyőn szeretnének maradni.

Szebeni István meglepő történetet tárt fel múltjából: az ő állását kopaszodása sodorta veszélybe. Várkonyi Andrea műsorában nyílt meg a híradós, itt tárta fel a sztorit, amit a műsor többi vendége is meglepetten hallgatott végig.

Szebeni István hajbeültetése

Németh Kristóffal és Csonka Andrással a férfiak szépítkezési szokásairól beszélgettek, amikor a show háziasszonya feltette a kérdést, hogy mi a helyzet a plasztikai beavatkozásokkal. A TV2 műsorvezetője azonnal rávágta, hogy az ő életében volt már ilyenre példa.

szebeni-istván
Fotó: Life Tv/Férfi titkok Várkonyi Andinál

- Harminc körül voltam, akkor az Aktívot vezettem, ez 2002 és 2008 között volt. Elöl egyszer csak kihullott a hajam. Aztán a tévénél, mindegy, ki mondta nekem, hogy "Figyelj, Pistikém, lassan nézhetsz új munka után!" - emlékezett vissza a Férfi titkok Várkonyi Andival  műsorában. 

Az adásban mindenki megdöbbent, hogy ilyen eset megtörténhetett, hiába volt az egyik legnézettebb műsor akkor az Aktív. A Tények híradósa megpróbálta elviccelni a dolgot, amiben a többiek is partnerei voltak: elkezdték azzal húzni, hogy miért nem vett sapkát vagy parókát.

Szebeni István úgy döntött, hogy bevállalja a procedúrát, és aláveti magát a hajbeültetésnek. Azóta sem bánta meg, hiszen utólag rájött, hogy kopaszsága őt is zavarta.

Szebeni István felesége

A Tények híradósa 2012. június 2-án vette feleségül párját, Anitát, akinek már a megismerkedésük után három hónappal megkérte a kezét. Kaliforniában mondták ki a boldogító igent: Ontario városban, egy pálmafák övezte, magyar templomban keltek egybe.

Ezt is szeretjük