Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának voltak jelei: ezt vették észre a kommentelők
Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának híre nem mindenkit lepett meg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este bombaként robbant a hír, miszerint Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítottak. A pár külön-külön közleményt adott ki a közösségimédia-oldalaikon, amelyben leírták, felbontották a jegyességüket.

Azt egyelőre nem árulták el, mi vezetett a szakításhoz, ennek köszönhetően a rajongóik rögtön elkezdtek találgatásokba bonyolódni.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról a kommentelők

Míg a legtöbben értetlenkedve állnak a dolog előtt, hiszen úgy tűnt, szerelmük elemi erejű, ráadásul február végén el is jegyezték egymást, mások észrevettek pár árulkodó jelet. Néhány kommentelő érezte, valami nem stimmel a sztárpár kapcsolatában.

Szabó Zsófi és Shane Tusup a Papp László Sportarénában április 11-én.
Szabó Zsófi és Shane Tusup a Papp László Sportarénában április 11-én.
Fotó: Instagram/Shane Tusup

"Sejtettem, hogy valami nincsen rendben. Nem voltak közös képek jó ideje…"

"Túl szép volt, hogy igaz legyen, és hosszú távon működjön! Nekem mindig az volt a furcsa, hogy folyamatosan minden képen az a nagy széles erőltetett mosoly volt, vagyis biztos volt egy-két olyan pillanat, amikor nem volt erőltetett, de szinte minden követőd sejtette, hogy ez egy fellángolás volt!" - fogalmaztak Szabó Zsófi bejegyzése alatt néhányan.

A páros valóban hetek óta nem tett közzé közös fotót, utoljára a sztáredző oldalán láthattuk őket együtt egy anyák napi bejegyzésben. Akkor Tusup ezekkel a szavakkal köszöntötte a műsorvezetőt:

"Boldog magyar anyák napját életem szerelmének! Remélem csodálatos napod lesz! Ez a nap azért különleges, mert a te csodálatos anyai oldalad volt az első rész, amit mélyen megszerettem! Annyira büszke és szerelmes vagyok beléd, mint anya és nő! Igazán lélegzetelállító!"

Galambos Dorina és Pély Barna válása

2018-ban sokakat meglepett Galambos Dorina és Pély Barna válása. 15 évig voltak a zeneipar egyik álompárja, szerelmük kezdete a 2003-as Megasztárig nyúlt vissza, amelyben előbbi versenyzőként, utóbbi zsűritagkén szerepelt. A szakítás után egy évig nem is találkoztak, csak a bontóperen. 

Ezt is szeretjük