Szabó Zsófi és Shane Tusup szakított: az Instagramon jelentették be, nem jegyesek többé

Szabó Zsófi és Shane Tusup szerelme 2021 júniusában kezdődött.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítottak. A sztárpár az Instagram-oldalaikon hivatalos közleményben tudatta a rajongókkal, hogy felbontották a jegyességüket.

"Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shannel felbontottuk" - ezzel a szöveggel jelentette be az RTL Klub műsorvezetője és a sztáredző, hogy felbontották a jegyességüket.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakított

Szakításuk körülményeiről egyelőre nem lehet többet tudni. Nem árulták el az okát és azt, mi van annak hátterében, hogy külön utakon akarják folytatni az életüket. Sokakat lepett meg a hír, hiszen posztjaik alapján úgy tűnt, elválaszthatatlanok, sőt február 22-én 22 óra 22 perckor az eljegyzés is megtörtént közöttük Monte-Carlóban.

Az ominózus júniusi adás, amikor először találkoztak.
Az ominózus júniusi adás, amikor először találkoztak.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A sztárpár kapcsolata 2021 júniusában, kilenc hónappal ezelőtt kezdődött, ám a nyilvánosság elé jóval később, év végén álltak. Akkor közös címlapfotóval tudatták a nagyvilággal, egymásra találtak. 

Decemberben elárulták, nem várt szerelem az övék, ami egy véletlen találkozással kezdődött. Épp Szabó Zsófi volt annak az adásnak az egyik háziasszonya az RTL reggeli műsorában, amelyben Tusup vendégeskedett. Már a beszélgetés alatt érezték, megvan az a bizonyos szikra. A nagy találkozás után az edző az Instagramon keresztül kezdte csapni a szelet.

- Sosem terveztem meg előre, hogy írok, vagy hogy mit írok. Csak jött. Nem gondoltam bele, de nem is érdekelt. Azok az igaz gondolataim Zsófiról, amit akkor ott úgy éreztem, ki kell írnom. Ő életem szerelme, amit már akkor is éreztem, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát - nyilatkozta akkor a Best magazinnak Shane Tusup.

Janza Kata és Pesák Ádám szakított

Janza Kata színésznő és párja, Pesák Ádám öt együtt töltött év után szakítottak, ezt a közösségi oldalaikon jelentették be. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük