Szabó Zsófi és exférje egy második gyermekért küzdöttek: eddig nem beszélt erről az időszakról

Szabó Zsófi először beszélt arról az időszakról, amikor volt férjével, Zsolttal azért küzdöttek, hogy a kisfiuknak testvére születhessen.

Szabó Zsófi és a második gyermek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi a szakítása után adott első nagyinterjúban nemcsak a jegyessége felbontása utáni időszakról beszélt

Először vallott az élete egy másik, embert próbáló szakaszáról is, amikor volt férjével, a kisfia édesapjával egy második gyermekért küzdöttek. 

Szabó Zsófi és a második gyermek

Szabó Zsófi 2014-ben veszítette el édesapját, akkor hetekig nem beszélt senkivel, nehezére esett a munka is. 

- Kislány korom óta a legnagyobb félelmem az apukám elvesztése volt, és amikor ez bekövetkezett, és láttam, hogy az élet mégis megy tovább, onnantól kezdve azt mondtam, nincs már olyan, ami engem megtörne. Nem tud. Most már azt gondolom, meg tudna: a gyermekem az, aki a legfontosabb az életemben - mesélte a JOY magazinnak a szakítása utáni első nagyinterjúban.

szabo-zsofi1
Fotó: JOY magazin

Problémákból bőven kijutott neki, nagyjából félévente gördít akadályokat és kihívásokat elé az élet, legyen szó párkapcsolatról vagy munkáról. 2022. május 18-án szűkszavúan a közösségi oldalán azt jelentette be, hogy Shane Tusuppal felbontották a jegyességüket, 2021 januárjában pedig azt, hogy válik. 

Zsolttal a lovassportnak köszönhetően már tinédzserkoruk óta ismerték egymást, de csak 2015 márciusában találtak egymásra. Egy évvel később, 2016 októberében tartották az esküvőjüket, kisfiuk, Mendel 2017 decemberében született meg. Négy év házasság után határoztak úgy, hogy külön utakon folytatják tovább. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az RTL Klub műsorvezetője saját elmondása szerint akkor van a legjobb formában, amikor a legnagyobb nyomás van rajta. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor exférjével a második gyermekért küzdöttek. A 33 éves sztár erről az időszakról is a JOY magazinnak beszélt először.

Senkire nem tartozott, de a pandémia közepén azért kezdtem el futni és diétázni, hogy legyen a kisfiamnak testvére.

- Amikor fény derült arra, mint PCOS, endometriózis, inzulinrezisztencia, hormonproblémák, termékenységi problémák... akkor észbe kaptam. Az erőmet abban mutattam meg, hogy rátaláltam a futásra, aminek köszönhetem az alakomat, az egészségemet és azt, hogy a sport minden nehézségen átsegít.

szabo-zsofi2
Fotó: JOY magazin

Szabó Zsófi sokszor nyilatkozott arról, mennyire imádta az édesapját, ahogy arról is, hogy egyik legnagyobb támasza édesanyja.

- Anyukám mondta azt, mikor másfél éve nagyon nehéz magánéleti időszakot éltem át: „Kislányom, te két hét alatt megráztad magad, és mint egy főnixmadár, felragyogtál, senki nem látta rajtad.” Most is ezt élem. Hova hagyjam el magam? Miért nyalogassam a sebeimet? Megyek tovább, és helytállok, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy ne álljak helyt. Én ebben jó vagyok. Minden helyzetből fel tudok állni, és ebből mások is meríthetnek erőt.

Szabó Zsófi régen és most

A szőke sztár külseje jócskán megváltozott, amióta a Jóban Rosszban sorozatban megismerhettük őt. Évekkel ezelőtt nem volt elégedett az alakjával, egészen addig, amíg meg nem találta azt az életmódot, amivel a legjobb formába került.

Szabó Zsófi 7 évvel ezelőtt így nézett ki - Rengeteget változott azóta

Szabó Zsófi évekkel ezelőtt nem volt elégedett az alakjával.

Elolvasom
Ezt is szeretjük