Szabó Zsófi először szólalt meg a szakításról: mosolygott a képeken, de nem volt jól

Szabó Zsófi megtörte a csendet a szakítással kapcsolatban. Először mesélt az érzéseiről.

Szabó Zsófi szakítás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról az elmúlt hetekben sokfélét olvashattunk: meg nem nevezett ismerősökre hivatkozva a szakítás okáról és körülményeiről is beszámoltak a napilapok.

Ugyan Szabó Zsófi rajongói az Instagram-posztjaiban és sztorijaiban is véltek titkos üzeneteket felfedezni, a Reggeli háziasszonya egészen idáig nem beszélt arról, hogy felbontotta az eljegyzését az úszóedzővel.

Szabó Zsófi a szakításról

A Joy magazin címlapsztárjaként először szólalt meg, elmondta, milyen érzések kavarogtak benne az utóbbi időben. 

- A magánéletem szempontjából nagyon nehéz volt ez az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem. A közösségi média csak egy része az életemnek, amit megmutatok, hiszen életem legfontosabb szerepét, hogy milyen anya vagyok, azt csak a közeli hozzátartozóim látják. Mennyivel könnyebb lenne egy szebb képet festeni magamról, ha ismernék ezt az oldalamat - kezdte a magazinnak.

Nagyon közlékeny embernek tartja magát, de az elmúlt 14 év, amit a rivaldafényben töltött, zárkózottá és megfontolttá tette. Alaposan meggondolja, miről és hogyan kommunikál, ezzel védi magát.

- Az elmúlt években emojikkal kommunikáltam. Sokszor megírtam egy-egy hosszú posztot, akár gyereknevelés, anyaság, párkapcsolat, akár karrier témában, vagy éppen a világ történéseivel kapcsolatban, de aztán inkább töröltem. Tudatosan fogom vissza minden megnyilvánulásomat, nem szeretnék plusz felhajtást. (…) Az eljegyzés felbontása kapcsán is például szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól - vallotta be.

Szabó Zsófi fiatalos édesanyja

Szabó Zsófi és édesanyja közös képét elhalmozták bókokkal és jókívánságokkal, a kommentelők azt írták, értik, miért olyan szép és kedves a színésznő-műsorvezető. Az biztos, hogy Pálma asszonyról kevesen mondanák meg, hogy közel hatvanéves.

Szabó Zsófi édesanyja elképesztően fiatalos: Pálma közel a 60-hoz ilyen gyönyörű

Szabó Zsófi a közös fotóval köszöntötte fel az Instagramon születésnapos édesanyját.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük