Szabó Zsófi reagált a Shane Tusuppal békülés hírére: az Instagramon posztolta

A kommentelők árgus szemekkel figyelik, mit üzengethet egymásnak posztjaival Szabó Zsófi és Shane Tusup.

szabo-zsofi-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi és Shane Tusup május 18-án bejelentett szakítása sok kommentelő szerint nem biztos, hogy végleges. Erre következtettek a két sztár hétvégi posztjai után is. 

A sztáredző Debrecenből a DiVino standja előtt készült fotót tett ki a közösségi oldalára, míg a Reggeli műsorvezetője a budapesti DiVinoban borozgatva posztolt magáról egy képet

Szabó Zsófi és Shane Tusup üzenete

Szabó Zsófi a poszthoz két koccintó poharat és az #itsuptoyou hashtaget írta ki, mire volt olyan hozzászóló, aki azonnal rávágta: a kiírásból egyértelműen kiolvasható Tusup neve, neki akart üzenni. 

„Tusup… annak, aki nem tudna olvasni a betűk között.”

Más kommentelők azt fejtegették, hogy azok alapján, amit olvastak Tusup dühkitöréseiről, jobban teszi, ha nem békül ki vele. 

"Ragyogó lehet, amiben benne vagy. De gondolkozz azon el, hogy még is mi történt. Lehet valakinek szép mosolya, ha szörnyé válik.”

„Millió pasi van rajta kívül, aki tenyerén hordozna. Ne tedd ki magad ilyen veszélynek!”

„Csak a szívedre hallgass, senki másra! Mindent meglehet oldani!”

Természetesen a követői árgus szemekkel figyelik, mit posztol Szabó Zsófi. Futás közben készült fotójához annyit írt ki: I * running #nincshashtag. Egy hozzászóló erre megkérdezte, hogy hashtag nélkül miből lesz címlap, mire a szőke sztár azt válaszolta, na ez az #ésmindenkiátvesziahülyeséget.

Szabó Zsófi édesanyja

Szabó Zsófi és édesanyja közös képét elhalmozták bókokkal és jókívánságokkal, a kommentelők azt írták, értik, miért olyan szép és kedves a színésznő-műsorvezető. Az biztos, hogy Pálma asszonyról kevesen mondanák meg, hogy közel hatvanéves.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük