Szabó Zsófi élő adásban szólt be ma reggel híres vendégének
Szabó Zsófi megmondta a véleményét Hajós András magyarázkodásáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajós András is vendég lett volna az RTL Klub Reggeli című műsorának mai adásában, de az utolsó pillanatban lemondta, amiről Szabó Zsófinak is megvolt a véleménye - nem fogta vissza magát. Műsorvezetőtársa, Lukács Miki próbálta viccesen menteni a helyzetet, amikor közölte, hogy ugyan felkonferálták a vendégüket, de annak nem sikerült ideérnie, hogy biciklis témában nyilatkozzon: "Wagnerhez hasonlóan egy bolygó hollandi, akinek egy hajója van, vagy lehet, hogy ő is hajóval akart érkezni - a nevéhez hasonlóan". 

Szabó Zsófi megelégelte Mikike zavaros magyarázatát, és inkább kerek perec megmondta a véleményét arról, Hajós milyen indokkal mentette ki magát. 

- Szerintem ebből senki nem ért semmit, drágám, inkább kezdem én. Na, figyelj csak ide, András! Én nagyon jóban vagyok veled, úgyhogy most kapsz tőlem egy ledorgálást. Azt mondtad, hogy eltévedtél, nem találtál ide az RTL Klub stúdiójába, ezért hagyjuk ezt most ki. Ez nagyon nem volt fair szerintem. Mi nagyon vártunk téged, többször elmondtuk, hogy jössz hozzánk, úgyhogy szerintem a nézők is vártak téged - dorgálta a harmincéves sztár Hajós Andrást.  

- Nagyon nem volt szép dolog, nagyon rosszul esett nekünk. Úgyhogy, ha eltévedtél, reméljük, haza azért még hazatalálsz, mert az RTL Klubba is olyan sokszor szoktál jönni, mint ha haza mennél. Na, köszönjük szépen, ennyit ért ez a téma - szúrt oda a végére még egyet a Reggeli műsorvezetője. 

Az RTL Klub műsorvezetői sminkkel és nélküle

Szabó Zsófi a képernyőn mindig a legjobb arcát mutatja, profi sminkesek, fodrász és stylist segíti a tökéletes külső megalkotásában, néha azonban megmutatja magát festetlenül is. Nem ő az egyetlen műsorvezető az RTL Klubnál, aki nyíltan vállalja valódi arcát. Képes összeállításunkban a csatorna sztárjait láthatod smink nélkül.

Ezt is szeretjük