Luxus Vivi durván leszólta Palvin Barbit – Az alakját kritizálta
Luxus Vivi a Nyerő Párosban kritizálta a világhírű magyar modellt, Palvin Barbit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Luxus Vivi alakjára nem lehet egy rossz szót se mondani, a magas, karcsú nőn meglátszik, hogy fiatalkorában versenyszerűen futott. A luxusfeleség másokkal szemben is kritikus, még a világhírű magyar modellt, Palvin Barbit is kritizálta az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában. 

Míg a keddi adásban a versenyző nyolc sztárpár közül a férfiaknak kellett az életüket érintő kérdésekre megtippelniük három válaszlehetőség közül azt, amit szerintük a párjuk is választott, addig a csütörtöki adásban a nőknek már nehezebb dolguk volt: a szerelmükre vonatkozó kérdésekre konkrét választ kellett adniuk. 

- Melyik magyar híresség jön be a párodnak? – tette fel a kérdést Sebestyén Balázs. 

- Magamat mondhatom? Én azt remélem, hogy engem mondott, hogy én vagyok szerinte a legszexibb – mondta Dobó Ági, egykori szépségkirálynő, de csalódnia kellett, a gép azt jelezte, hogy helytelen választ adott. – A Palvin Barbi? – próbálkozott felháborodottan másodszorra, és igaza lett, de a pontot már elbukta.

- Ez most komoly? Hát az egy kövér nő, gyerekek? – fakadt ki Vasvári Vivien. – Hát nézzetek már rá Ágira! Hát vékony! Az meg egy ekkora izé!

Luxus Vivi a Facebook-oldalán péntek délelőtt azt írta, továbbra is kitart a véleménye mellett, ugyanakkor hangsúlyozta, ő nem azt mondta, hogy Palvin Barbi nem szép, csak hogy alkatra messze nem olyan, mint Dobó Ági. 

"Ez az én véleményem és védeni fogom Ágit, mert a Palvin Barbara a közelébe sem jöhet! Ági egy gyönyörű 2 gyermekes anyuka, aki ráadásul egy vékony csinos nő! Ebben a storyban mindig ez lesz a véleményem és fikázhattok emiatt, tudjátok pont nem érdekel...Puszika! Azt hozzá tenném, hogy nem azt mondtam, hogy nem szép! Hanem alkatra sehol sincs Ágihoz képest, de szerintem a fotók mindent elárulnak és nem az agyon retusált vékonyított képekről beszélek!" - írta

2016-ban egyébként Palvin Barbit sokan lekövérezték, miután a világ egyik leghíresebb bikinis magazinja, a Sports Illustrated a különszámában számtalan bikinis fotót közölt a magyar modellről. „Már régen nem vagyok olyan vékony, mint 18 évesen, de azért nem vagyok duci sem" - reagálta akkor Barbi a Twitteren.

Ezt is szeretjük