Ő Sydney van den Bosch férje: Tomi igazi szőke herceg, fehér lovon

Sydney van den Bosch férjében megtalálta álmai szerelmét, Tomival irigylésre méltó a házasságuk.

Sydney van den Bosch-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szerencsekerék csinos háziasszonya, Sydney van den Bosch karrierje mellett a szerelemben is igen szerencsésnek mondhatja magát.

2018 nyarán mondta ki a boldogító igent szerelmének, Egerszegi Tamás labdarúgónak, megismerkedésükről és harmonikus házasságukról a Hot! magazinnak mesélt.

Sydney van den Bosch férje

Egymásra találásuk nem mindennapi történet, ugyanis Sydney van den Bosch legjobb barátnőjének az anyukája figyelt fel Tomira egy szórakozóhelyen.

sydney-van-den-bosch
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Tomival hét éve találkoztunk, a legjobb barátnőm anyukája által ismertem meg, aki egyébként az esküvői tanúnk is lett. Egy pesti szórakozóhelyen látta meg, és üzent nekem: „Sydney, megtaláltam a férjed!”

Számára férje testesíti meg mindazt, amire mindig is vágyott a szerelemben. Habár mindketten teljesen mások a magánéletben és a karrierjükben is, mégis tökéletesen kiegészítik egymást.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ismertük egymást szegről-végről, így tudtam, hogy kivel randizom. Számomra ő a tökéletes férfi:

szőke haj, kék szem, mint a mesékben a szőke herceg fehér lovon.

Szöges ellentétei vagyunk egymásnak. Én nagyon nyitott ember vagyok, ő pedig sokkal visszahúzódóbb, introvertáltabb - árulta el a 27 éves sztár.

A modell 2022-ben esett át melleltávolító műtéten, ezért jelenleg még nem tervezik férjével a gyermekvállalást.

- A gyermekvállalás, részben az egészségi problémáim miatt, egyelőre nem volt napirenden, de szerintem 27 évesen még egyáltalán nem vagyok elkésve ezzel, ráadásul most elsősorban a szakmai teendőimre koncentrálok. 

Miklósa Erika és férje évfordulója

Amikor Miklósa Erika megismerte Zsoltot, úgy érezte, megtalálta azt a férfit, akivel le fogja élni az életét. Az operaénekesnő 2013-ban életében először templomban is kimondta a boldogító igent. 2015 tavaszán egy kislány szülei lettek, a Bibinek becézett Bíborkát örökbe fogadták. 

Cover-kép: TV2/Szerencsekerék

Ezt is szeretjük