Ő Karda Bea 8 évvel fiatalabb férje: a ritkán látott Lacival 13 éve vannak együtt
Karda Bea és az ő Lacija egy társkeresőn ismerték meg egymást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Beát és férjét csak ritkán láthatjuk együtt: immár 13 éve, hogy egymásra találtak Lacival, és a mai napig felhőtlen a boldogságuk.

Az énekesnő 59 évesen döntött úgy, regisztrál egy társkereső oldalra. Három férfival ismerkedett meg az online térben, és mindannyiukkal randizott is. Bár azok a találkák csalódást okoztak a számára, nem adta fel, negyedjére meg is találta az igazit.

Karda Bea és férje

A nyolc évvel fiatalabb Lacival hétesztendőnyi együttlét után, 2016-ban házasodtak össze. Igazi kuriózumnak számít, ha posztol róla a közösségi médiába, utoljára 2018-ban láthattunk róluk közös fotót. Az is ritka, hogy beszéljen a szerelmükről.

karda
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A Fókusszal tett ezúttal kivételt. Elárulta, a hitvallása az, hogy legyen az ember akármennyi idős, arról, hogy megtalálja a párját, nem szabad lemondania.

- Sok barátnőm van, akik a hatodik-hetedik ikszen túl is vágynak egy társra, de látom, hogy belekényelmesedtek a magányba. Rázom, húzom őket, hogy ne adják fel, hiszen itt vagyok én, aki 59 évesen megtaláltam a nálam nyolc évvel fiatalabb Lacimat - kezdte a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Annak idején a rosszul sikerült randevúk azért nem szegték kedvét, mert jól tudta, mindenképp szeretné megtalálni azt a férfit, aki élete végéig a párja lehet.

Karda Bea és Laci a 2015-ös Story-gálán.
Karda Bea és Laci a 2015-ös Story-gálán.
Fotó: Femina

- Az volt bennem, társsal akarok elmenni majd a másvilágra. Feltétlenül azt akartam, hogy a szeretteim - nem csak a lányom és a barátnőim - vegyenek körbe. Legyen egy férfi, akibe immár 13 éve bízhatok. 

Ha ez a kapcsolat kitart a halálomig, akkor azt mondom, de jó, hogy kerestem a következő férfit.

Karda Bea lánya

Igazi ritkaságnak számít, hogy Karda Bea lányáról posztoljon. Niki születésnapja alkalmából kivételt tett, megmutatta, hogyan ünnepelték meg 2022. augusztus 11-én, hogy egyetlen gyermeke betöltötte a 41. életévét.

Ezt is szeretjük