Ő Karda Bea 8 évvel fiatalabb férje: a ritkán látott Lacival 13 éve vannak együtt

Karda Bea és az ő Lacija egy társkeresőn ismerték meg egymást.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Karda Beát és férjét csak ritkán láthatjuk együtt: immár 13 éve, hogy egymásra találtak Lacival, és a mai napig felhőtlen a boldogságuk.

Az énekesnő 59 évesen döntött úgy, regisztrál egy társkereső oldalra. Három férfival ismerkedett meg az online térben, és mindannyiukkal randizott is. Bár azok a találkák csalódást okoztak a számára, nem adta fel, negyedjére meg is találta az igazit.

Karda Bea és férje

A nyolc évvel fiatalabb Lacival hétesztendőnyi együttlét után, 2016-ban házasodtak össze. Igazi kuriózumnak számít, ha posztol róla a közösségi médiába, utoljára 2018-ban láthattunk róluk közös fotót. Az is ritka, hogy beszéljen a szerelmükről.

karda
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A Fókusszal tett ezúttal kivételt. Elárulta, a hitvallása az, hogy legyen az ember akármennyi idős, arról, hogy megtalálja a párját, nem szabad lemondania.

- Sok barátnőm van, akik a hatodik-hetedik ikszen túl is vágynak egy társra, de látom, hogy belekényelmesedtek a magányba. Rázom, húzom őket, hogy ne adják fel, hiszen itt vagyok én, aki 59 évesen megtaláltam a nálam nyolc évvel fiatalabb Lacimat - kezdte a műsorban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Annak idején a rosszul sikerült randevúk azért nem szegték kedvét, mert jól tudta, mindenképp szeretné megtalálni azt a férfit, aki élete végéig a párja lehet.

Karda Bea és Laci a 2015-ös Story-gálán.
Karda Bea és Laci a 2015-ös Story-gálán.
Fotó: Femina

- Az volt bennem, társsal akarok elmenni majd a másvilágra. Feltétlenül azt akartam, hogy a szeretteim - nem csak a lányom és a barátnőim - vegyenek körbe. Legyen egy férfi, akibe immár 13 éve bízhatok. 

Ha ez a kapcsolat kitart a halálomig, akkor azt mondom, de jó, hogy kerestem a következő férfit.

Karda Bea lánya

Igazi ritkaságnak számít, hogy Karda Bea lányáról posztoljon. Niki születésnapja alkalmából kivételt tett, megmutatta, hogyan ünnepelték meg 2022. augusztus 11-én, hogy egyetlen gyermeke betöltötte a 41. életévét.

Karda Bea lánya 41 éves lett: a gyönyörű Nikit csak ritkán láthatjuk

Karda Bea Niki születésnapján tett kivételt, közös képet posztolt. Így ünnepeltek együtt.

Elolvasom
Ezt is szeretjük