Kovács Kati 25 éve szeretett bele párjába: egy barátnőjével akarta összehozni a férfit

A sors úgy akarta, hogy Kovács Kati énekesnő és párja 25 évvel ezelőtt egymásra találjanak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovács Kati 1965-ben a második Ki mit tud? győzteseként lett országosan ismert, azóta is a magyar zenei élet meghatározó alakja. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész számos dalát kívülről fújjuk, magánéletéről viszont csak keveset tudni. 

Annyi biztos, hogy 25 éve élnek együtt nem szakmabeli párjával a legnagyobb szeretetben. A sors is úgy akarta, hogy ők ketten egymásra találjanak. 

Kovács Kati így ismerkedett meg párjával

Mindketten empatikusak, de a férfi más tempójú ember, és nem a művészvilágban mozog otthonosan: informatikusként dolgozik. Az is közös pont az életükben, hogy mindketten szeretnek teniszezni - ez a sportág hozta őket közel egymáshoz. 

kovacs-kati-batch
Fotó: Duna Televízió/Nyár21

- Az egyik barátnőmmel ebédeltem, amikor odaköszönt nekünk egy férfi, akivel ismerték egymást. Megkérdeztem, nem ül-e le hozzánk. Mindig a barátnőimnek szereztem párt, például Eszményi Viktóriának Heilig Gábort, azóta is tart a házasságuk. Akkoriban volt egy csinos hölgy ismerősöm, és gondoltam, hogy összehozom a rokonszenves úriemberrel - mesélte a 76 éves sztár a Hot! magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Az összeboronálás azonban ezúttal nem jött össze, a sorsnak más szándékai voltak, végül az énekesnő szeretett bele a szimpatikus férfiba. 

kovacs-kati2
Fotó: Facebook/Nyár21

- Az úriember elhívott teniszezni, beszélgettünk, és kiderült, hogy egészen jól kijövünk. Ez már 25 éve így van, nagyon szeretem. 

A párjának a megismerkedésükkor csak egyetlen kikötése volt: nem akar a nagy nyilvánosság előtt vagy fotókon szerepelni. Kérését Kovács Kati azóta is tiszteletben tartja.   

- Egy kapcsolat motorja a bizalom, a szeretet, a tolerancia, és tudni kell bocsánatot kérni. Egy házasság csapatmunka, az összetartás és az odafigyelés elengedhetetlen, és persze a vonzalomról se feledkezzünk meg: a párom nagyon jóképű, és a hangját is imádom! - mesélte 2020 májusában a Story magazinnak, de a férfi arcát akkor sem mutatta meg. 

Magyar sztárok eredeti szakmája

Kovács Kati az érettségi után egészségügyi vonalon kezdte meg tanulmányait. Ki is tanulta az ápolónő szakmát, és dolgozott is, mielőtt a ’70-es évek ünnepelt előadójává nőtte ki magát. Nem ő az egyetlen olyan hazai sztár, aki erre a pályára készült szórakoztatóipari karrierje előtt. Képes összeállításunkban megmutatjuk, az énekesnőn kívül még kik rendelkeznek az egészségügyi szakmában tapasztalattal.

Ezt is szeretjük