Borbás Marcsi titokzatos férjéről mesélt - Harmadik házasságában találta meg az igazit
Borbás Marcsinak a férje, Dezső nemcsak a párja, hanem a munkatársa is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Borbás Marcsi azon emberek közé tartozik, akik a házastársukkal dolgoznak együtt, sikeres a munka- és a párkapcsolatuk is. Krisztics Dezső az 51 éves tévés műsorainak kreatív producere, dramaturg és kommunikációs tanácsadó is. A Gasztroangyal és A Borbás Marcsi szakácskönyve sztárja szerint szerencse, hogy a férje szakmabeli, mert így mindketten tudják, mivel jár a másik hivatása.  

- Ha nem ugyanarról a területről jöttünk volna, akkor az nagy nehézséget okozna, de így nincs abból probléma, ha beesik egy munka egy megbeszélt esemény helyett. Nincsenek is nálunk kőbe vésett programok. Olyan sincs, hogy ki hordja otthon a nadrágot, nagyon egyensúlyban élünk, mert, amikor találkoztunk, már benőtt a fejünk lágya. Mindkettőnknek volt már annyi sebe, meg olyan puttonya, amiből tudott tanulni, ezért az átlagosnál nagyobb szabadsággal tudjuk élni az életünket - mesélte a Best magazinnak

 

Borbás Marcsi első házasságát nagyon fiatalon kötötte, a másodikat 33 évesen, de annak is válás lett a vége. Harmadik férjét akkor ismerte meg, amikor a 2002-ben indult Hír TV-nél a férfi a PR-ügyekkel foglalkozott, Borbás Marcsi pedig a csatorna stábjához csatlakozott, és annak egyik meghatározó arca lett. Krisztics Dezsővel 2012 decemberében Szegő András készített interjút a Nők Lapjában. A férfi a hasonlóságaikról és a különbözőségeikről is mesélt, valamint ő is kiemelte, milyen jól tudnak együtt dolgozni. 

- Nagyon hasonló impulzusok hatnak ránk, szinte ugyanaz hat meg, borít ki, csak olykor más formában reagálunk rá. Ő szenvedélyesebb, vehemensebb, én igyekszem megőrizni a nyugalmamat, igyekszem uralkodni az indulataimon, ő kimérgelődi magát, én órákig őrlődöm belül…

borbas-marcsi
Fotó: Krisztics Barbara

- Nagyon tudjuk inspirálni egymást. Ha leülünk egy témát megbeszélni, percek alatt tízszer annyi ötlet jut eszünkbe, mint amennyit meg lehet valósítani, a gond legtöbbször az, hogy mit is hagyjunk el ezek közül. (…) Az is szerencse, hogy Marcsi bármit csinál, megtalálja benne a boldogságát: akár főz, akár kertészkedik, akár a lakást rendezi. És mindenre rányomja a bélyegét, minden amolyan „marcsissá” válik, amihez csak hozzányúl. Műsor, lakás, étel, ruhadarab, kert, bármi - mondta Borbás Marcsi férje. 

A Magyar Televízió bemondónői egykor és most

Emlékszel Borbás Marcsira bemondónőként? Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festenek napjainkban a Magyar Televízió népszerű bemondói.

Ezt is szeretjük