Levették a Szerencsekerék háziasszonyának mindkét mellét: Sydney van den Bosch így menthette meg életét
Sydney van den Bosch mindkét mellét levetette, miután kiderült, hogy rosszindulatú daganat van az egyik mellében.

sydney-van-den-bosch-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szerencsekerék háziasszonya, Sydney van den Bosch úgy döntött mindkét mellét eltávolíttatja. 

Az édesanyjának is mellrákja volt, és kiderült, kezdődő rosszindulatú daganat van az egyik mellében, ezt követően döntött a masztektómia mellett. Nem ő az egyetlen, Angelina Jolie 2013-ban esett át a melleltávolító műtéten.

Sydney van den Bosch mellrákja

- A BRCA génmutáció nagyon ritka esetekben fordul elő, anyukámnak korábban mellrákja volt, végignéztem, min ment keresztül, hogyan győzi le a betegséget. Két éve volt egy nőgyógyászati műtétem, az orvos, aki nemcsak nőgyógyász, hanem onkológus is, pontosan ismerte anyukám történetét. Ő hívta fel a figyelmünket először, hogy a mellrák bizony örökölhető - mesélte Csáti Melinda újságírónak a júniusi Glamour magazinban.

szerencsekerek2demcsakzsuzsa-99
Fotó: TV2/Szerencsekerék

Egy vizsgálat után kiderült, örökölte a hajlamot, a mammográfiás vizsgálat kimutatta, hogy egy kezdődő rosszindulatú daganat van az egyik mellében. Orvosa azonnali műtétet javasolt, a 26 éves modell viszont drasztikus lépésre szánta el magát, úgy döntött, nem akar bizonytalanságban élni, inkább mindkét mellét eltávolíttatja.

A rendkívül hosszú és bonyolult beavatkozást egy olyan szakember végezte, aki egyben onkológus és rekonstrukciós plasztikai sebész is, így a kétoldali masztektómia után azonnal elvégezték nála a helyreállító műtétet is. 

Nem a melleim határozzák meg a nőiességemet.

sydney-van-den-bosch
Fotó: TV2/Szerencsekerék

Majdnem fél év telt el, és Sydney van den Bosch nem érzi úgy, hogy elvesztette volna a nőiességét, mostanra még magabiztosabban, boldogan éli a mindennapjait. Az influenszer tart az emberek reakciójától, de nem akarta a homokba dugni a fejét, szeretné, hogy a masztektómia ne legyen tabutéma. A teljes interjú a Glamour júniusi számában olvasható.

Kasza Tibi felesége smink nélkül

A sztárfeleség hatalmas követőtáborra tett szert a közösségi médiában, Instagram-oldala több mint 450 ezer követőt számol. Annak ellenére, hogy követői nap mint nap találkozhatnak vele az online térben, a nagyközönség csak ritkábban láthatja, nem sűrűn ad interjút, és férje mellett sem tűnik fel sokszor.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük