Kasza Tibi felesége smink nélkül: Manker teljesen festetlenül állt kamera elé

Kasza Tibi ritkán látott felesége Lilu műsorában szerepelt teljesen natúr arccal.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi nevét 1998-ban ismerhette meg az ország, amikor a Crystal együttes egyik énekeseként berobbant a hazai a zenei életbe. Az azóta eltelt 23 évben rengeteg dolog változott az életében. Fiatal előadóból népszerű tévés, majd influenszer lett, és a szerelem is rátalált. Több mint tíz éve alkot egy párt feleségével, Darai Andreával, akit mindenki Mankernek becéz.

Hogy is lehetne elfelejteni azt a pillanatot, amikor a 2017-es A Nagy Duett egyik adásában élő egyenesben kérte meg szerelme kezét? Ezután az esküvővel sem vártak sokat, még abban az évben kimondták az igent, 2018 novemberében pedig megszületett kislányuk, Lora. Idén januárban adták hírül, hogy második gyermeküket várják.

Kasza Tibi felesége smink nélkül

A sztárfeleség azóta hatalmas követőtáborra tett szert a közösségi médiában, Instagram-oldala több mint 450 ezer követőt számol. Az üzleti életben is megvetette a lábát, miután elindította saját webshopját. Annak ellenére, hogy követői nap mint nap találkozhatnak vele az online térben, a nagyközönség csak ritkábban láthatja, nem sűrűn ad interjút, és férje mellett sem tűnik fel sokszor.

Lilu YouTube-műsorával azonban kivételt tett, a Makeup/Down kedvéért még a sminket is lemosta az arcáról, teljesen festetlenül állt a kamerák elé. Bár a legtöbb híresség életében ez merész döntésnek számítana, őt a rajongói sokszor láthatják így. Kiderült, kifejezetten ódzkodik attól, hogy sok alapozót használjon.

- Azért sem sminkelek, mert nem szeretem a sminket, de az is benne van, hogy béna vagyok (…) Egyáltalán nem használok alapozót, mert nem tudom, mi a színem, mi alapján kell választani, hova kell kenni, ha mintát kenek - árulta el a videóban.

darai-andrea
Fotó: YouTube/Liluland

Az interjú nem csak a piperetermékekről szólt. Darai Andrea többek között arról is őszintén vallott, miért döntöttek úgy a férjével, hogy gyermekről nem posztolnak az oldalaikon.

- Lora két-három hónapos volt, amikor elkezdtük azt érezni, hogy nem akarjuk megmutatni. Nagyon megvan az a pont, amikor ültünk a hálószobában, ő még fészekben köztünk aludt, és elkezdtük megbeszélni ezt a témát. Mi akkor megállapodtunk, hogy ő nem a tulajdonunk, ugyan beleszületett ebbe a családba, mindkét szülője közösségi médiában dolgozik, de ő nem biztos, hogy akarja majd, hogy olyan képek kerüljenek ki róla, amik neki nem fognak tetszeni, ha nagy lesz.

Kasza Tibi kislánya

A Szerencsekerék műsorvezetője március elején kirakott egy felségével és kislányával közös fotót a Challenge Diet Instagram-oldalára, ezzel kívánt mindenkinek boldog nőnapot. A követők megörültek, hogy láthatták, mekkora már a sztárpár hároméves kislánya, és azt is, milyen hosszú, szőke haja van. Többen írták, hogy az Aranyhaj és a nagy gubanc című Disney-mese főszereplője ugrott be nekik a lányka láttán.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük