Demcsák Zsuzsa beszólt Kasza Tibinek a műsorban: ezt kritizálta a Szerencsekerék műsorvezetőjében

Demcsák Zsuzsa nem tartotta magában a véleményét, Kasza Tibi így reagált a beszólásra.

demcsak-zsuzsa-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi beszédhibája is előkerült a TV2-n újjáéledt Szerencsekerék című vetélkedő azon adásában, amelyben a sztárvendég Demcsák Zsuzsa volt

A műsorvezetőnő egy ponton keményen kritizálta kollégáját, nem tartotta magában, mit gondol. 

Demcsák Zsuzsa beszólt Kasza Tibinek

Demcsák Zsuzsa a műsorban árulta el, jó ideje ismeri már a műsor háziasszonyát, a 2014-es Miss Earth Hungary győztesét, Sydney van den Boscht. Még a Farm VIP első évada alatt találkoztak, jó viszony alakult ki köztük, és később is tartották a kapcsolatot. 

demcsak-zsuzsa
Fotó: TV2/Szerencsekerék

Így történt, hogy a fiatal híresség felkereste Demcsák Zsuzsát, legyen a magántanára, segítsen neki leküzdeni a hadarását. Pár pillanattal később szóba került Kasza Tibi sajátos beszéde, beszédhibája is. 

- Egyébként nézd meg a szakma nagyjait, Friderikusz Sándor, Baló György, ők mind beszédhibásak. (…) És így szeretjük őket. (…) Ez az ő egyéniségük, hozzájuk tartozik. De a szádról nem olvasnék! - vetette oda a Szerencsekerék házigazdájának Demcsák Zsuzsa. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egyébként csak az s, az sz, a c, a cs és a z betűiddel van baj, és a zöngés mássalhangzóiddal - folytatta a beszólást Demcsák Zsuzsa, Kasza Tibi pedig egészen jól vette a kritikát. 

- Zsuzsi, ne dicsérj tovább, mert elsírom magam. Annyira megható az a munka, amit beleteszel abba, hogy építs engem! - vágott vissza kolléganőjének a 44 éves műsorvezető. 

kasza-tibi
Fotó: TV2/Szerencsekerék

Kasza Tibi és Demcsák Zsuzsa szerencsére hamar elásták a csatabárdot, a műsor zökkenőmentesen folytatódhatott, senkiben nem maradt tüske a csipkelődés, beszólás miatt. 

Kasza Tibi kislánya

Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea, becenevén Manker óvják gyermeküket a nagy nyilvánosságtól: közösen döntöttek úgy, hogy nem mutogatják sem újságokban, sem a televízióban, sem a közösségi oldalaikon. A műsorvezető azonban márciusban kivételt tett: kirakott egy felségével és kislányával közös fotót a Challenge Diet Instagram-oldalára, ezzel kívánt mindenkinek boldog nőnapot. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük