Kasza Tibi 8 évig szerette Lajtai Katit: a Crystal énekesnőjével ezért mentek szét

Kasza Tibi és Lajtai Kati kapcsolata gimnáziumi szerelemként indult.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2000-es években hazánkban nem volt olyan ember, aki ne tudott volna legalább egy slágert eldúdolni a Crystáltól. Az 1998-ban alakult zenekar hatalmas népszerűségnek örvendett, tömegek skandálták egy emberként a Két utazó, a Fújja el a szél vagy az Ezer Hold szövegét.

Nem véletlen, hogy dalaik egytől egyig romantikával fűtöttek voltak, hiszen az együttes egy diákkori szerelem gyümölcseként jött létre. Kasza Tibi harmadikos gimnazistaként szeretett bele Lajtai Katiba.

Kasza Tibi és Lajtai Kati

- Tibivel osztálytársak voltunk, ez első szerelem volt, mindkettőnket a zene érdekelte, ez hozott össze - mesélte az énekesnő a Tények Plusz riportjában.

crystal
Fotó: Discogs.com/Crystal

Összesen nyolc évig alkottak egy párt, és 12 esztendőn át zenéltek együtt. A hatalmas siker, három arany- és egy platinalemez dacára végül 2010-ben döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

- Hasonlíthatom egy zenekar végét egy szerelem végéhez. Van olyan, amikor azt történik, hogy két ember annyira elváltozik egymástól mindenféle tekintetben, hogy már nem hiteles az, hogy együtt vannak, ilyesmi volt nálunk is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Annak ellenére, hogy szakítottak, láthatóan felhőtlen köztük a viszony, például simán viccelődtek kapcsolatukon 2020 szeptemberében a Sztárban Sztár adásában, ahol az énekes vendégként, egykori párja pedig énektanárként szerepelt.

lajtai-kati
Fotó: TV2/Tények Plusz

Nem csak magánéletükben, karrierjükben is külön utakon járnak. Kasza Tibivel szólóénekesként, illetve műsorvezetőként találkozhat a közönség, míg Lajtai Kati nem a színpadon, inkább különböző produkciók énektanáraként éli ki zeneszeretetét.

Kasza Tibi testvére

A 43 éves Kasza Gábor az elmúlt években rengeteget változott, sármosabb, mint valaha. Ahogy öccsének, neki is jót tettek az évek.

Ezt is szeretjük