Ő Kasza Tibi gyönyörű felesége: az elején sokan nem hittek a kapcsolatukban

Kasza Tibi 2017-ben vezette oltár elé Darai Andreát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi nevét az ország 1998-ban ismerte meg, amikor testvérével, Gáborral és Lajtai Katival megalapították a Crystalt. Az együttessel hamar meghódították a slágerlistákat, mindenki a dalaikat dúdolta azokban az időkben. A formáció 2010-ben oszlott fel, az énekes pedig mindeközben beindította szólókarrierjét, valamint sikeres műsorvezető és fotós lett.

A szerelemre sem kellett sokat várnia. 2011-ben az interneten keresztül ismerte meg későbbi feleségét, a nála 14 évvel fiatalabb Darai Andreát, akit a rajongók a Manker becenéven zártak a szívükbe.

 Kasza Tibi és felesége 10 éve imádják egymást

Bár a lánykérés az egész ország szeme láttára zajlott, a tévés A Nagy Duett színpadán, élő adásban tette fel a nagy kérdést, a páros az utóbbi években kerülte a reflektorfényt. Nem láthattuk őket együtt sem a magazinok címlapján, sem különböző műsorokban. A gyönyörű sztárfeleség Liluval azonban kivételt tett, elvállalta a szereplést a Makeup/Down adásában. 

manker-1
Fotó: YouTube/Liluland

Manker nemcsak a sminkelési szokásaiba avatta be a csatorna nézőit, hanem egy bizonyos fokig házasságába is bepillantást engedett. Például elárulta, sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, illetve jó pár sértést is a fejéhez vágtak.

Az emberektől régebben sokszor megkaptam, hogy nem tartanék ott, ahol, ha nincs Tibi.

- Erre mindig elmondom, hogy ezt én tudom. Hogyha nem Tibivel jövök össze, és nem vagyunk együtt tíz éve - amire szerintem egyébként nem mert volna egy nagyobb fogadást kötni -, akkor én valószínűleg nem ülnék itt - mesélte. 

Mára saját jogon is ismert lett. Az évek során igazi véleményvezérré vált, az Instagram-oldalára több mint 450 ezren kíváncsiak. Sikeres üzletasszonynak is mondhatja magát, saját termékeket forgalmazó webshopját, a Manker Shopot 2020-ban indította el.

Sebestyén Balázs ritkán látott felesége

Sebestyén Balázs és felesége nem szerepelnek a bulvárlapokban, Vikivel úgy döntöttek, a magánéletüket megtartják maguknak. Azért időnként szerepel egy-egy posztban, főként valamilyen ünnephez kapcsolódó vagy nyaralás során készült felvétellel örvendeztetik meg a követőket. Mutatjuk, milyen szép párt alkotnak.

Ezt is szeretjük