Ő Frajt Edit ritkán látott férje: Pállal közös fotón mosolyognak
Frajt Edit és Nicsovics Pál harminc éve élnek a külvárosban. A házaspár mindennapjai nem is lehetnének idillibbek.

frajt-edit-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1987-től 1999-ig futó Szomszédok olyan nagy sikert aratott hazánkban, hogy szereplőit szinte családtagoknak érezték a tévénézők. 

Frajt Editet is sokan a szívükbe zárták Mágenheim Júliaként. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint az, hogy a színésznőt a mai napig úgy szólítják meg idegenek az utcán, mintha régi ismerősök lennének.

Frajt Edit férje

A sorozat által a családját is megismerhette a közönség: lánya szó szerint beleszületett a szériába. Franciska játszotta Flórát, a Mágenheim házaspár kisebbik lányát. Bár ő a kamerák előtt cseperedett fel, igazi édesapját csak nagyon ritkán láthatta a nagyérdemű.

A mai napig ritkaságnak számít, hogy Frajt Editet együtt lássuk villamosmérnök férjével, Nicsovics Pállal. A házaspár három évtizede él a fővárostól távol. Szentendrén telepedtek le, ahol a legnagyobb idillben telnek a mindennapjaik.

- Immár harminc éve élünk a férjemmel a külvárosban, és imádunk itt lenni. Igaz, még mindig nem sikerült befejeznünk az építkezést, hisz nap mint nap akad tennivaló, de ez már csak ilyen - engedett bepillantást a színésznő férjével közös életükbe a Best magazinban.

Mágenheim Juli nagyobbik lányát Ábel Anita, kisebbiket Frajt Edit igazi lánya játszotta. Nicsovics Franciska ma már 35 éves.
Mágenheim Juli nagyobbik lányát Ábel Anita, kisebbiket Frajt Edit igazi lánya játszotta. Nicsovics Franciska ma már 35 éves.
Fotó: Magyar Televízió/Szomszédok

Pál villamosmérnökként mindent maga csinál a házban, és a színésznő is besegít a barkácsolásba. Ha viszont éppen nem a felújítással foglalkozik, akkor is akad teendője bőven otthon.

- Imádok kertészkedni, főzni, közben vezetem a háztartást, gondoskodom a családomról és az öt kutyánkról, akik mellett egy percig sem lehet unatkozni!

Ábel Anita és Kulka János kapcsolata

A Szomszédokban Kulka János Mágenheim Ádám mentőorvost, Ábel Anita pedig az idősebbik lányát, Julcsit alakította, aki kamaszból tinédzser, majd fiatal nő lett a tévénézők szeme láttára. 

Cover-fotó: Magyar Televízió/Szomszédok

Ezt is szeretjük