Ő Miklósa Erika férje már 10 éve: Zsolttal szerelmes fotót posztolt az évfordulójukon

Miklósa Erika és férje, Zsolt 2013-ban házasodtak össze, a tizedik házassági évfordulójukat ünnepelték.

miklosa-erika-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Miklósa Erika megismerte Zsoltot, úgy érezte, megtalálta azt a férfit, akivel le fogja élni az életét. 

Az operaénekesnő 2013-ban életében először templomban is kimondta a boldogító igent. 2015 tavaszán egy kislány szülei lettek, a Bibinek becézett Bíborkát örökbe fogadták. 

Miklósa Erika és férje évfordulója

Az 52 éves sztár és férje most ünnepelték a tizedik házassági évfordulójukat, amiről Miklósa Erika a Facebook-oldalán is megemlékezett. 

„A szív szól a másikhoz ezen a képen hangtalan odaadással. Én csak annyit teszek hozzá itt: tíz éve is így volt. "Igen." "Igen." "Örökké." "Örökké." "Csakis együtt." "Csakis együtt." Kimondtuk a szavakat ma is. Pontosan tíz éve volt az esküvőnk. Minden pillanatom boldogság vele. A legnagyobb támaszom. Mellette tudok igazán ragyogni. Az én Szerelmem. Együtt váltunk szülővé. Apa és Anya lettünk - Bibi kislányunkkal, a mi örök és legnagyobb örömünkkel. Zsoló, szeretlek! Az öregségünket is így képzelem, ilyen mámoros boldogságban, ugye, tudod? 

Köszönöm, hogy - Zsolti engedélyével is - megoszthatom Önökkel ezt a képes vallomást, amely a tizedik házassági évfordulónkon készült. Ma. Szeretve lenni olyan jó” - írta a fotóhoz, amin pezsgőspohárral a kezükben csókot váltanak Zsolttal. 

Miklósa Erika óvja a magánéletét, férjéről csak ritkán posztolt képet, kislányuk arcát pedig nem mutatta meg a nagy nyilvánosságnak, a közösségi oldalon is mindig kitakarja. 

Frajt Edit férje

Frajt Editet is sokan a szívükbe zárták Mágenheim Júliaként. A sorozat által a családját is megismerhette a közönség: lánya szó szerint beleszületett a szériába. Franciska játszotta Flórát, a Mágenheim házaspár kisebbik lányát. Bár ő a kamerák előtt cseperedett fel, igazi édesapját csak nagyon ritkán láthatta a nagyérdemű.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük