Stohl Luca 5 év után hagyta ott a TV2-t: híradósként ehhez a csatornához szerződött
Stohl Luca május 13-tól az ATV csatorna új híradós műsorvezetőjeként köszönti a nézőket.

stohl-luca-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl Luca májustól az ATV csapatához csatlakozik - ezt a csatorna jelentette be ma közleményében. Stohl András legidősebb lánya május 13-tól látható az ATV Híradójában.

A 29 éves híresség korábban a FEM3 és a TV2 különböző műsoraiban volt látható a képernyőn. 

Stohl Luca az ATV-nél

Stohl Luca 2013-ban balettművészként végzett a Magyar Táncművészeti Főiskolán 2013-ban. 2016 óta dolgozik a médiában, élő műsorok és sikeres podcastok fűződnek a nevéhez, de kipróbálta magát nagyszabású televíziós show háziasszonyaként is. Több médiumnál dolgozott riporterként kulturális és infotainment műsorokban.

A Ninja Warrior Hungary második évadában Kasza Tibivel és Till Attilával.
A Ninja Warrior Hungary második évadában Kasza Tibivel és Till Attilával.
Fotó: TV2

2016 szeptemberében a FEM3 Café műsorvezetője lett, 2018-ban a Ninja Warrior Hungary második évadát vezette Kasza Tibivel és Till Attilával. 2017 tavaszán A Nagy Duettben Peller Károllyal szerepelt, ugyanebben az évben a Vigyázat, gyerekkel vagyok!, 2018-ban a Vigyázat, szülővel vagyok! műsor netes riportereként dolgozott, 2019-től az Innovátor, a Vasúttúra műsorvezetője és a Tények Plusz riportere volt. A Dancing with the Stars 2020-as első évadában szintén riporterként láthattuk a képernyőn. 

A cikk az ajánló után folytatódik

2021 októberében derült ki, hogy öt év után otthagyta a TV2 Csoportot, és a műsorvezető a 168. hu internetes videócsatornáján indított saját beszélgetős műsort. "2021 rengeteg változást hozott az életembe, magánéletit és munkahelyit egyaránt. Végre elárulhatom, hogy csatlakoztam a 168.hu csapatához. A Szenzitív első adását holnap láthatjátok a 168.hu-n, illetve a 168 YouTube csatornáján" - írta Instagram-oldalán.

Stohl Luca május 13-tól az ATV Híradójában látható, a csatorna új híradós műsorvezetője Nemes Anna és Gajdos Tamás mellett.

- Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok az ATV csapatához. Már gyerekként érdekeltek a világ történései, a gimnáziumban is én tájékoztattam az osztálytársaimat, ugyanis híreket olvastam a szünetben. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a mostani feladat milyen felelősséggel jár, nagyon várom, hogy végre én informálhassam a nézőket a legfrissebb hírekről - mondta Stohl Luca.

stohl-luca-atv
Fotó: ATV

- Tovább folytatódik az ATV tavaszi megújulása, nagyon örülünk annak, hogy Köböl Anita után Stohl Luca is velünk dolgozik. Stohl Luca hetek óta keményen készül a bemutatkozásra, beszédtanárral gyakorol, híradós szövegeken dolgozik, szerkesztőkkel konzultál. A Híradó az ATV egyik legfontosabb műsora, a többi műsorunkhoz képest is szélesebb nézőközönség követi, naponta százezrek nézik, ez mindannyiunkat kötelez - árulta el Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Stohl András három lánya egy képen

Stohl András kisfia, Andriska 2014-ben született meg, addig lányos apuka volt. Legidősebb lánya, Luca 29 éves, a középső, Rebeka 24 esztendős, a legkisebb, Franciska 12. Idén februárban derült ki, hogy a színész felesége, Vica babát vár, a sztár ötödik gyermeke kislány lesz

Cover-fotó: FEM3

Ezt is szeretjük