Stohl András első látásra beleszeretett a 19 évvel fiatalabb Vicába: filmbe illő volt a találkozásuk
Stohl András tudja, milyen az, ha valakit villámcsapásként ér a szerelem, hiszen pontosan ezt élte meg, amikor először találkozott Vicával.

stohl-andrás-vica-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stohl András számtalan amerikai filmben szinkronizál. Olyan szupersztárok állandó magyar hangja, mint Brad Pitt, Daniel Craig vagy Hugh Grant, de nem csak a szinkronstúdióban van testközelben Hollywooddal, saját szerelmének története is olyan, mintha csak az álomgyár forgatókönyvírói fejéből pattant volna ki.

19 évvel fiatalabb feleségével, Vicával immár hét esztendeje boldogok együtt. A barna hajú szépséget 2018 karácsonyán jegyezte el, majd két évvel később egy verőfényes júliusi napon kimondták egymásnak a boldogító igent.

Stohl András és Vica első találkozása

A színész 2015-ben munkája révén ismerte meg Vicát, aki a Centrál Színház büféjét vezette, amikor először találkoztak.

- Felújítópróba volt, és a szünetben bementem a büfébe, hogy igyak egy kávét. Ott állt velem szemben ő! És ha megvan az a bizonyos "ding”, akkor nincs mit tenni. Egyszerre éreztük azt a csodálatos valamit, és azóta is tart minden áldott nap - emlékezett vissza a Hot! magazinban.

Nem is alakulhattak volna eszményibben a dolgok azután, hogy első látásra egymásba szerettek. Vicát a színész gyermekei is nagyon hamar megszerették, és annak a hírnek is mindannyian örültek, hogy nyáron héttagúra bővül a mozaikcsaládjuk. A büszke, hamarosan ötszörös apuka 2022. február 10-én jelentette be az Instagramon, hogy Vica első közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Az 55 éves sztár arról is beszélt a lapnak, miben változtatta meg kapcsolatukat az, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket.

Amióta Vica a feleségem, érzem, hogy ő tényleg a másik felem, mindenben együtt döntünk.

Till Attila ritkán látott felesége

Till Attila és felesége 1997 októberében házasodtak össze. A műsorvezetővel egy héttel az első randevújuk után költöztek össze, négy hónappal később összeházasodtak, egy héttel a házasságkötés után pedig Kriszta első gyermekükkel volt várandós. Andor 1998-ban, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban született.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük