Somló Tamás lánya 21 éves, gyönyörű nő lett: "Biztos elájulna Lilitől"

Somló Lili örökölte édesapja zenei tehetségét, de más utat választott magának.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Somló Tamás 2016. július 19-én elhunyt, egy szem lánya még csak 16 éves volt. Özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér azt nyilatkozta, mérhetetlen fájdalom volt számára a zenész halála, aki ma is itt van velük a mindennapokban, a családi összejöveteleken, közös gyermekük szemében és mosolyában.

Gyászát megnehezítette a Locomotiv GT énekesét és halálát övező hatalmas érdeklődés, de később rájött, az emberek szeretete erőt is ad neki.  

Somló Tamás lánya

- Döbbenetes, hogy már öt éve nincs velünk, de a hiánya ennyi idő után is ugyanolyan fájdalmas. Nagyon sok mindennel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményét. Végtelenül szomorú, fájdalmas a távozása, de hálával és alázattal gondolok arra az időre, ami kettőnknek megadatott. Őt nem lehet, és nem is fogjuk elfelejteni - mondta a Borsnak, amelynek anya-lánya fotót is mutatott.   

keszthelyi-gyongyver
Fotó: TV2/Mokka

Somló Tamásnak három fia született, Dávid, illetve a hét évvel fiatalabb ikrek, Pál és Dániel. Ők már mind felnőttek voltak édesapjuk halálakor, de egyetlen lánya, Somló Lili még csak 16 volt, amikor elveszítette az apját. Gyöngyvér szerint neki még nagyon szüksége lett volna Somlóra. Anya és lánya között nem tabutéma az énekes, szoktak beszélgetni róla, van, hogy Lili maga hozza fel beszédtémaként. 

Biztos elájulna Lilitől, elfogult lenne a lányával, és úton-útfélen dicsekedne vele. Okkal, hiszen engem is elbűvöl az elképesztő tehetsége.

Egész egyszerűen nem vagyok hajlandó egyedül osztozni ezen a végtelen nagy büszkeségen, mert csak rogyadozik a lábam alatta. De nem is kell, Lilit együtt hoztuk létre. A különleges személyisége már egész kis korában megmutatkozott. Persze minden gyerek egyedi, de a mi gyerekünkről nagyon hamar kiderült, hogy nem egy hétköznapi kislány - dicsérte a büszke édesanya.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Somló Lili verseken és mondókákon nőtt fel, 12 éves koráig minden este meséltek neki. Bár örökölte az édesapja tehetségét, mehetett volna Zeneakadémiára, ő más utat választott. Londonban tanul, művészetekkel foglalkozik, később kurátor szeretne lenni. 

- Tomi tisztában volt azzal, hogy az összes gyermeke rendelkezik zenei affinitással, ezért mindegyiket taníttatta zongorázni. Beszéltünk erről, de ő sem akarta, hogy a lánya zenész legyen, hiszen a saját bőrén tapasztalta meg, milyen nehéz kenyérkereset. 

Somló Tamás 2012-ben a TV2 The Voice - Magyarország hangja című tehetségkutatójának egyik mestereként.
Somló Tamás 2012-ben a TV2 The Voice - Magyarország hangja című tehetségkutatójának egyik mestereként.
Fotó: TV2

- Lili borzasztó szerény, szerintem el sem hiszi, hogy ő nem egy hétköznapi gyerek. Amihez nyúl, abból valami jó dolog sül el. Csak rajta múlik, mihez kezd az életével. 

Ákos tinédzser lányai: Anna és Kata

Feleségével, Krisztinával már több mint harminc éve vannak együtt, igazi társa, komoly hátországot biztosít az 53 éves zenésznek. Legidősebb gyermeke, Marci 22 éves, egyetemre jár, külön él, már majdnem teljesen önálló, a legkisebb, Julcsi, kamasz, ő 11 éves. Anna tavasszal lett 19, Kata pedig 16 éves.

Ezt is szeretjük