Soma férje szerelmes lett egy jóval fiatalabb nőbe – Gyuri 2 év után vetett véget a kapcsolatnak

Soma és férje 30 éves kapcsolatában is előfordultak mélypontok, de mindig visszataláltak egymáshoz, és csak erősebbé vált a kötelék kettejük között.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Soma Mamagésa és férje 30 éve élnek együtt. Az ő házasságukban is voltak mélypontok, de Spitzer Gyöngyi azt vallja, ami nem öli meg a kapcsolatot, az megerősíti.

A 54 éves sztár a Story magazinnak arról is mesélt, hogy legnagyobb mélypontjuk hat évig tartott, eközben Gyuri szerelmes lett egy jóval fiatalabb nőbe, de aztán visszataláltak egymáshoz.

Soma férje szerelmes lett egy fiatalabb nőbe

Az előadóművész és életszemléleti tanácsadó sosem titkolta, hogy szenvedélyes emberként éli az életét, ez pedig a házasságára is hatással volt.

soma
Fotó: Facebook/Soma Mamagésa

- Én hozott minták és a személyiségem miatt sokáig elképesztő mohósággal, nyitottsággal, zabolátlanul élem, főleg, ha szerelemillúziókat gyártottam. Gyurinak majdnem meghasadt a szíve, komolyan vette, hogy el akarok válni, és miután elengedett, szerelmes lett egy jóval fiatalabb lányba – árulta el Soma a hetilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az új szerelem jó irányban változtatta meg a férfit, a felesége szemében is hirtelen magabiztos, sugárzó és vonzóbb lett.

- A szerelem már két éve tartott, amikor fejet hajtottam a döntése előtt, és elhatároztam, elengedem. Ekkor jött rá, hogy véget vet annak a kapcsolatnak, mert én vagyok a párja, és ezek után egy egészen más szintre emelkedett a kapcsolatunk.

Egy évbe telt, mire helyreállt köztük a bizalom, de az énekesnő elmúlt 14 évben egyre tudatosabb és alázatosabb, már nem kerget illúziókat, megbecsüli, amije van. Biztos abban, hogy Gyuri az igazi társa, a másik fele, akit egyre jobban és szenvedélyesebben szeret. Figyelnek is arra, hogy a kapcsolatuk ne laposodjon el.

- Nálunk nemcsak a házimunka megosztása jellemző, hanem az örök játékosság és a szexualitásban való kölcsönös kezdeményezés is. Mindkettőnknek van külön énideje, külön női és férfi társasága a közös programok mellett.

Soma 27 éves lánya

Soma és Hanna is igazi művészlélek, de míg az anya folyton pörgő, társasági ember, addig a lánya nyugodt és türelmes, már fiatalon bölcs típus. Az 1993 márciusában született lány az Iparművészeti Egyetem textiltervező mesterszakán végzett 2019 nyarán.

Ezt is szeretjük