Bay Éva és ritkán látott férje - 37 éve élnek boldog házasságban
Bay Éva és férje 37 éves házasok, de sosem veszekedtek vagy féltékenykedtek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Magyar Televízió egykori bemondónője, Bay Éva és férje, Marczali László 37 éve élnek boldog házasságban. Fiuk, az ifjabb Marczali László az édesanyja nyomdokaiba lépett: a Magyar Televízió legendás bemondónője vezette többek között 2011-ig a Hatoslottó-sorsolást, a stafétabotot fia vette át tőle.  

A házaspár az együtt töltött évtizedek alatt sok mindent megélt, de a féltékenység sosem ütötte fel a fejét a kapcsolatukban. 

Bay Éva és férje, László

Bay Éva az elmúlt hónapokban azzal került az újság címlapjára, hogy 18 kilót adott le egy gyógynövénykeveréknek köszönhetően. Párja szerint a fogyás óta rá sem lehet ismerni, és nem csak a külseje változott meg.

- Nagy teljesítmény Évától, hogy lefogyott, de tőlem még nagyobb, hogy elviselem azóta is. Zsizseg mindenen, rengeteg energiája van, hamarabb ott terem mindenhol, semmit nem hagy nekem megoldani - mesélte viccelődve a tévés férje, László. 

bay-eva-ferje2

- Éva mindig azt mondogatta, milyen jó lenne, ha akkora férje lenne, mint Bud Spencer, mert akkor pluszkilókkal is vékonynak tűnne, de ez nem jött be neki. Én a ’70-es évek óta ugyanannyi kiló vagyok, és a sportnak köszönhetően izmos a testalkatom. De nekem Éva mindenhogy tetszett, akkor is, mikor ducibb volt! Persze nagyon tetszik, hogy újra olyan az alakja, mint amilyen negyvenéves korában - árulta el az operatőr.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bay Éva örül, hogy ennyit sikerült fogynia, és bár férje és közte mindig is megvolt a kémia, amióta lefogyott, a férfi folyton dicséri, bókol neki. 

- 37 éve vagyunk együtt, de sosem veszekedtünk, mindig nagy szeretetben éltünk. Mióta nyugdíjasok vagyunk, még többet vagyunk együtt, most pedig a karantén miatt tényleg minden percet egymással töltünk. Hazugság lenne azt állítani, hogy néha nem megyünk egymás agyára, de igazából nagyon jól bírjuk - vallotta be a 67 éves sztár. 

bay-eva-ferje

- Laci minden délelőtt leszökik a házunk aljában kialakított edzőhelyre, de nincs szerencséje, mert oda is utánamegyek. Én tornázom, szobabiciklizem, és teszek róla, nehogy unatkozzon - mondta a tavaly ősszel a Life TV képernyőjén visszatért tévés. 

Szerinte a nehéz napokat csakis humorral lehet átvészelni, abból pedig az ő családjukban soha sem volt hiány. 

- Mindennap röhögünk valamin, kis poénokon, bármin, máshogy megőrülnénk. Voltak már nehéz időszakok az életünkben, most ez is olyan, de tudom, hogy túl leszünk rajta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kiccsalád ♥️

Marczali László (@marczali_laszlo) által megosztott bejegyzés,

- Amikor megszületett a fiunk, az sem volt egyszerű, mert Laci majd egy hónapra külföldre utazott dolgozni. Ottmaradtam egyedül egy újszülöttel, ráadásul akkor még a technika sem volt ilyen fejlett, napi egyszer tudtunk csak telefonálni - emlékezett vissza a legendás tévés.

Bálint gazda harmadik felesége

Miután a második felesége elhunyt, Bálint gazdára hetven fölött újra rátalált a szerelem, és ismét megházasodott. Már több évtizede ismerték egymást, Antónia a Mezőgazdasági Könyvkiadó szerkesztőjeként dolgozott hosszú évekig, és a kertészmérnök több könyvét is gondozta. A kettejük közti 27 év korkülönbség sem állt a boldogságuk útjába. 

Ezt is szeretjük