Kovács Kati 24 éve boldog párjával - Az énekesnő féltve őrzött magánéletéről is mesélt
A Fonogram-életműdíjas Kovács Katit párja két évtized után is meg tudja lepni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kovács Kati 1965-ben a második Ki mit tud?-on az Év hangja lett, az 1966-os Táncdalfesztiválon pedig Nem leszek a játékszered című dalával négy díjat is elhozott. Több mint ötvenéves pályafutása alatt rengeteg slágere született, dalait a mai napig rengetegen ismerik, az énekesnő hetven fölött is aktív. 

A 75 éves előadóművész a Fonogram - Magyar Zenei Díj 2020 életműdíjasa lett, de mivel a világjárvány miatt a díjátadót online tartották meg, csak videóban tudta megköszönni az elismerést. "A zenét csak szüneteltethetjük, de meg nem szabad szüntetni " - mondta.

Kovács Katit párja 24 év után is meg tudja lepni

- Rendkívül büszke vagyok arra, hogy még egyedül föl tudok menni a színpadra, és még fejből éneklem a dalaimat. Köszönöm a közönségnek, mert az ő szeretetük nélkül semmit nem érnénk, illetve csak magunknak énekelnénk, mint mostanában egy szobában - hallhattuk a 75 éves sztár köszönővideójában. 

kovcsa-kati-fonogram

Az örökmozgó énekesnő a Borsnak azt nyilatkozta, jól bírta a bezártságot, de már kezd kicsit türelmetlen lenni. Hiányolja a koncerteket, ugyanakkor a jelen helyzet pozitívuma, hogy sokkal jobban alszik: nem nyugtalankodik amiatt, hol koncertezik, és minden rendben lesz-e. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Sétálni kimegy, de csak rövid túrákat tesz, két-három kilométert legyalogol a futópadon is, így fitten tartja magát. A súlyára is odafigyel, amióta otthon van, két kilót fogyott - mindezt úgy, hogy párja volt, hogy házi készítésű tortával is meglepte.

Az a szerencsém, hogy van egy bűbájos, aranyos párom. 24 éve vagyunk együtt.

Amikor látta, hogy elkeseredtem a minap, készített nekem őszibaracktortát. Ha még láttak mérnökembert, akinek a jelenléte teljesen idegen a konyhában, hát ő az.

kovacs-kati
Fotó: MTI/Soós Lajos

- De fel akart vidítani. Gyermekkorában csinált egyszer egy ilyen tortát, és most újra elkészítette nekem. Nem hittem el, hogy képes lesz rá, de fél nap alatt mégis sikerült, és nagyon finom lett. Nem is tudtam, hogy ilyenekre képes. Az összezártság fura dolgokat hoz ki az emberekből - árulta el. 

Magyar sztárok és tanult szakmájuk

Tudtad, hogy Kovács Kati ápolónőként dolgozott, mígnem az 1965-ös Ki mit tud?-on felfigyeltek tehetségére? De több magyar hírességnek volt meglepő polgári foglalkozása, melyet évekig űzött, mielőtt pályát módosított. Most összegyűjtöttük, mely kedvenceink váltottak sikeresen hivatást, és lett belőlük ünnepelt sztár.

Ezt is szeretjük