Som-Balogh Edina álomszép csipkeruhába bújt - Festeni sem lehetne szebbet

Som-Balogh Edina természetes szépség, akinek gyönyörű vonásait csak még jobban kiemeli egy jól eltalált smink.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Som-Balogh Edina 2003-ban nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt, de az idő nem fog rajta, ma is ugyanolyan gyönyörű. 

A Barátok közt egykori Kingája mindig csinos, az alkalomhoz illően elegáns, csajos vagy éppen sportos. Két kisgyerek édesanyjaként is kifogástalan az alakja, modellnek is bármikor beillik.

Som-Balogh Edina csipkeruhában

A 36 éves sztár természetes szépség, aki általában visszafogott sminket visel, de azt is szívesen veszi, ha egy profi sminkes kicsit feltűnőbben, a vonásait kiemelve, hozzá illően festi ki. 

Schlovicsko Kata sminkmester könyvbemutatójára maga a szakember festette ki, az eredményt pedig rengetegen dicsérték, ahogy álomszép, hófehér csipkeruháját is, ami egyedi tervezésű. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"A sminket a Te szépséges tiszta ragyogásod teszi gyönyörűvé Drága" - bókolt neki Peller Mariann. 

"Nagyon szép vagy ezzel a sminkel. A ruhád pedig csodálatos!" - dicsérte egy másik hozzászóló. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #együtt #kicsit #csakketten❤️ #Ő #mi

Som-Balogh Edina (@sombaloghedina) által megosztott bejegyzés,

A könyvbemutató egyben randi is volt, férjével, Som Krisztiánnal kihasználták az időt arra, hogy egy kicsit kettesben romantikázzanak. 

som-balogh-edina-ferje
Fotó: Facebook/Som-Balogh-Edina

"Úgy gondolom. rátok lehet azt mondani, hogy két összeillő ember."

"Nagyon gyönyörű szép pár vagytok, látszik szeretett boldogság a szemeteken! Nagyon sokáig legyetek ilyen boldog, és aranyosak vagytok!" - olvasható az egyik kommentben. 

A 10 legszebb csipkeruha magyar sztárokon

A csipke sosem megy ki a divatból, nem csak az esküvői ruhák egyik közkedvelt anyaga. Nőies, elegáns, ugyanakkor szexi is tud lenni egy ebből az anyagból készült estélyi vagy alkalmi ruha. A hazai sztárok is rajonganak érte, többen is meseszép vagy éppen dögös csipkeruhában jelentek meg egy díjátadón, gálán vagy premieren. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azt a tíz hazai női sztárt, akik szerintünk az elmúlt év legszebb csipkeruháit viselték. 

Ezt is szeretjük