Som-Balogh Edina párducmintás bikiniben mutatta meg alakját: bomba formában van
Som-Balogh Edina családi wellnessezős képein irigylésre méltó a bikinialakja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2003-as év fontos mérföldkő Som-Balogh Edina életében: ekkor nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt. A győzelem elindította a hírnév útján, egy évvel később beválogatták a Barátok köztbe, Nádor Kingaként az egész ország a szívébe zárta.

A Mátyás király tér lakóit alakító színészekkel olyanok voltak, mint egy nagy család. Épp ezért volt nehéz meghoznia azt a döntést a második gyermeke világra jötte után, hogy kiszáll a sorozatból. Két pici gyerek mellett nem tudta vállalni az órákig tartó forgatást nap mint nap.

Som-Balogh Edina bikinialakja

Immár családanyaként éli a mindennapjait: fia, Noel 2013-ban, lánya, Lili 2017-ben jött a világra. Az Instagramja elárulja, igyekszik a lehető legtöbb időt szentelni a lurkóknak. Legyen szó egy rajzolós délutánról vagy egy wellnesshétvégéről, mindent együtt csinálnak. Április első hetében az utóbbi programnak örülhettek: a család két éjszakát pihent Mátrafüreden.

sombalog
Fotó: Instagram/Som-Balogh Edina

A kiruccanásról pár felvételt is közzétett az oldalán, amelyek némelyikén bikiniben látható. A kommentelők rögtön kiszúrták, milyen fantasztikusan festett a párducmintás kétrészesben. Nem is hagyhatták dicséret nélkül a bikinis fotót.

Olyan hozzászólások olvashatóak a bejegyzés mellett, mint "Edina bombaformában” vagy "Azok a csodaszép lábak!” Valaki pedig azt emelte ki, mennyire szexis a sztáranyuka megjelenése.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem csak a genetikának köszönheti fittségét. 2021 nyarán azt nyilatkozta, bár régen akármit megehetett, az nem hagyott nyomot az alakján, ma már oda kell figyelnie az étkezésre.

- Képes voltam este tízkor megenni egy egész pizzát, de az is simán belefért, hogy elnassoljak egy Túró Rudit lefekvés előtt anélkül, hogy meglátszott volna rajtam. Ilyen most már nincs, az esti nassolást és az édességeket is elhagytam, és be kell vallanom, sokkal jobban érzem magam - mondta el a Blikknek.

A mozgás is a mindennapjai részét képezi. Kétnaponta másfél órát tornázik otthon. Saját testsúlyos gyakorlatokat végez, emellett gyalogolni szokott.

A Barátok közt tinilányai akkor és most

A Berényi Kft. ügyletein, Vili bácsi hétköznapjainak alakulásán vagy Nóra, Zsolt és Laci szerelmi életének történésein kívül a Barátok köztben fontos szerepet kaptak a Mátyás király tér tinijei is: barátságaik vagy épp viszályaik a széria egyik fő mozgatórugójaként szolgáltak.

Ezt is szeretjük