A Barátok közt színésznője bikiniben: látványos fogyását előtte-utána fotókon mutatta meg Szabó Kitti
Szabó Kitti, aki Bokros Lindát játszotta a Barátok köztben, de ma inkább mint influenszer ismert, sokat fogyott.

szabo-kitti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1994-ben született Szabó Kitti már gyerekként színészkedett, Gór Nagy Mária színitanodájában tanult. Hatalmas dolognak tartotta, hogy mindössze 15 éves korában kiválasztották a Barátok köztbe Bokros Linda szerepére. 

2009 és 2012 között napi szinten láthatták a tévénézők a sorozatban, ezután azonban kiszállt, hogy a tanulmányaira fókuszálhasson. 2012-ben egy epizód erejéig feltűnt a Szájhősök című vígjátéksorozatban, majd egy ideig nem igazán lehetett hallani róla. 

Szabó Kitti lefogyott

Öt éve él boldog párkapcsolatban, szerelmétől, Martintól 2019 januárjában kisfia született, aki a Félix nevet kapta. A férfi tavaly nyáron megkérte a színésznő kezét, aki igent mondott. 

Szabó Kitti 2018 januárjában elindította YouTube-csatornáját, amin eredetileg paródia jellegű, vicces videókat osztott meg, majd amikor kiderült a terhessége, a babavárásról is sokat mesélt. A videómegosztón már 147 ezer feliratkozóval büszkélkedhet, míg az Instagramon 80 ezren követik az influenszerré vált színésznő mindennapjait. 

Utóbbin mutatta meg a követőinek, milyen hihetetlen átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. A terhessége során felszedett pár kilót, amit évekkel a fia születése után sem tudott leadni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Semmilyen diéta nem vált be a számára, ennek oka az inzulinrezisztencia és a pajzsmirigy-alulműködés volt. 2020-ban úgy döntött, szakember segítséget kér, ekkor fordult az RTL Klub híres orvosához, dr. Tóth Tamáshoz. 

- Pajzsmirigybetegségem is van, inzulinrezisztenciám is van. Elkezdtem dr. Tóth Tamással együtt dolgozni. Azt gondolom, ahhoz képest, hogy egy éve kezdtük, kilenc kiló nem is olyan hú, de eget verő, de szépen, lassan haladunk, és örülök, hogy egyáltalán ezekkel a betegségekkel együtt meg tudjuk akadályozni, hogy én visszahízzak. Ennek egyik része az étkezés, ez a keményebb, a másik része a mozgás. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy futni fogok - mesélte 2021 őszén az RTL Klub Reggeli című műsorában. 

Szabó Kitti jelenleg 13 kiló mínusznál tart, a látványos változásról egy bikinis előtte-utána fotót posztolt az Instagramra. 

“Szóval, itt tartok most. -13 kg. Nem gondoltam volna szülés után, hogy valaha leszek ilyen formában, pláne, hogy a “sima” diéták sehova sem vezettek. Több, mint egy éve dolgozom dr. Tóth Tamással, lassan haladtam, de végre látom az eredményt. Inzulinrezisztencia + pajzsmirigy alulműködéssel is lehet fogyni, ha szakember segít benne, és persze kitartóak vagyunk!” - írta a látványos fotópáros mellé. 

A rajongók elárasztották lájkokkal és gratulációkkal, és sokan írták, hogy hasonló cipőben járnak, de Szabó Kitti most motivációt adott a számukra a változtatáshoz. 

A Barátok közt tinilányai akkor és most

A Berényi Kft. ügyletein, Vili bácsi hétköznapjainak alakulásán vagy Nóra, Zsolt és Laci szerelmi életének történésein kívül a Barátok köztben fontos szerepet kaptak a Mátyás király tér tinijei is: barátságaik vagy épp viszályaik a széria egyik fő mozgatórugójaként szolgáltak.

Cover-fotó: RTL Klub/Barátok közt, Instagram/Szabó Kitti

Ezt is szeretjük