23 évig volt a Barátok közt Novák Lacija: így él most Tihanyi-Tóth Csaba

Tihanyi-Tóth Csaba szeretettel gondol a Barátok közttel eltöltött 23 évre, ám nem bánja, hogy most nincs képernyőn.

tihanyi-toth-csaba-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mire közel 23 év után 2021 októberében véget ért a Barátok közt, az RTL Klub sorozatának alapszereplői közül már csak néhányan voltak a stáb tagjai. Közéjük tartozott Tihanyi-Tóth Csaba, aki 1998. október 26-án Novák Laci szerepében mutatkozott be a nézőknek. 

Az 53 éves sztár egész családja szerepelt a sikerszériában: a kezdetekkor az édesapja rendőrt alakított, aki Novák Laci után nyomozott, a kisfia, Nimród az unokáját játszotta, 2021-ben pedig a felesége egy énekesnő szerepében tűnt fel. 

Tihanyi-Tóth Csaba a Barátok közt után

A színész volt az egyetlen, aki a sorozat elejétől a végéig szerepelt, egyszer sem hiányzott a forgatásról. (Varga Izabella is csak két időszakban hiányzott, amikor a lányaival volt várandós, Várkonyi András pedig a szívműtétje, és azt követően a rehabilitáció idején.) 

tihanyi-toth-csaba
Fotó: RTL Magyarország

- Gyakran állítanak meg az utcán, köszönnek, váltunk pár szót még akkor is, ha olykor Novák Lacinak szólítanak. Nem bánom, ez a név hozzám nőtt, 23 évig szerepeltem a Barátok köztben, amelynek az egyetlen olyan színész voltam, aki a kezdetektől, megszakítás nélkül szerepelt a sorozatban. Büszke vagyok erre, de tény, van élet a Barátok közt után is - mondta a 95.8 Sláger FM-en. 

Tihanyi-Tóth Csaba a sorozat befejező epizódja óta színházi munkáira és saját társulatára koncentrál. 

- A Tihanyi Vándorszínpaddal, amelyet 25 évvel ezelőtt alapítottam, továbbra is járjuk majd az országot. Tavaly nyitottunk a táncdalok műfaja felé is, és bár a járványhelyzet miatt csak fél évet volt módunk játszani, így is átléptük a hatvan előadást a Szenes Iván-előadásunkkal. Bízom benne, hogy ezt ugyanilyen sikerrel folytathatjuk idén is. Szeretnénk minél több előadást vinni, játszani - árulta el jövőbeli terveit. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A Barátok közt stábjával eltöltött több mint két évtizedre szeretettel gondol, ám nem bánja, hogy most nincs képernyőn. 

- Nagyon sokan odajönnek hozzám, hogy mennyire hiányolják a Barátok köztöt. Jólesik, hogy ilyen biztos pont voltunk az emberek számára, és ennyire sokat adhattunk nekik a sorozattal. Ha a sorozat ment volna tovább, én is csináltam, vittem volna tovább. Így, hogy vége lett, elengedtem.

- Hiányoznak az ottani helyzetek, szituációk, beszélgetések a kollégákkal, a nagy klubélet, a hangulata az egésznek. Ugyanakkor most nem hiányzik az, hogy feltétlenül kamera előtt legyek - vallotta be a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak.

A Barátok közt fiatal szívtiprói egykor és ma

Novák Laci feleségét, Évát 1998 és 2003 között Csapó Virág alakította, a kezdetekkor fiuk, Novák Csaba is a Mátyás király téren élt, őt Kőváry Tamás játszotta. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott ő és a Barátok közt többi szívtiprója, Gyetván Csaba, Kinizsi Ottó, Magyar Bálint és Bruckmann Balázs.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük