Emlékszel Novák Csabára a Barátok köztből? 43 évesen tuti nem ismernéd fel Kőváry Tamást
Ennyit változtak a Barátok közt fiatal szívtiprói: Novák Csaba, Balassa Imi, Szentmihályi György, Szilágyi Pali és Lóri.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tihanyi-Tóth Csaba Novák Laci megformálójaként az 1998. október 26-án indult a Barátok közt egyik kevés alapszereplőjének egyike. 

Rajta kívül Várkonyi András (Vili bácsi), Varga Izabella (dr. Balogh Nóra), a 2014-ben kiszállt, de 2019 óta ismét állandó szereplő Ábrahám Edit (Berényi Claudia), és az 1998-as évben stábtaggá vált Rékasi Károly (Bartha Zsolt) maradt meg az induló főszereplők közül. 

A Barátok közt fiatal szívtiprói egykor és ma

Novák Laci feleségét, Évát 1998 és 2003 között Csapó Virág alakította, a kezdetekkor fiuk, Novák Csaba is a Mátyás király téren élt, őt Kőváry Tamás játszotta. Másfél év után kiszállt, Londonba költözött, majd egy év után visszaírták. Ezt követően karaktere többször, néha évekre eltűnt a sorozatból, majd 2012-ben végleg kiírták, a forgatókönyv szerint autóbalesetben vesztette életét az M1-es autópályán. 

A sorozat után műsorvezetőként is kipróbálta magát az RTL Klubon a csatorna Forma-1-magazinjában. 2009 augusztusában megnősült, akkor első gyermeke, Jázmin Anna már nyolc hónapos volt. Később született egy kishúga, a három évvel fiatalabb Dia.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Kőváry Tamás és a Barátok közt többi szívtiprója, Gyetván Csaba, Kinizsi Ottó, Magyar Bálint és Bruckmann Balázs. 

Ezt is szeretjük