Varga Izabella kisebbik lánya olyan, mint Aranyhaj: a 14 éves Sári most ballagott
Előbb Varga Izabella idősebbik, majd a fiatalabbik lánya ballagott el az iskolából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Izabella és családja egy hét különbséggel két ballagást is ünnepelhetett: előbb az idősebbik lánya, majd a fiatalabbik ballagott el az iskolából. 

A kommentelők szerint mindkét lány nagyon hasonlít a Barátok közt színésznőjére, ugyanolyan szépek, mint ő. 

Varga Izabella kisebbik lánya, Sári

Hihetetlen, de már a 48 éves színésznő kisebbik lánya is olyan magas, mint az édesanyja. Varga Izabella és férje, Lendvai Zoltán rendező másodszülött gyermeke 2007. február 14-én született, idén Valentin-nap lett 14 éves. 

Lendvai Sári június 18-án elballagott az általános iskolából, erről Varga Iza egy anya-lánya fotót posztolt. Sok hozzászóló írta, hogy az édesanyja szépségét örökölte. Valóban nagyon hasonlítanak, leszámítva, hogy míg a színésznő sötét hajú, addig a kisebbik lánya szőke, fenékig érő hajkoronával büszkélkedhet.

"Gratulálok! Iza! A lányod hasonlít rád! Nagyon szépek vagytok!" 

"Ekkora lett a lányod? Ez nonszensz. Hogy megy az idő..."

"Gratulálok! Szépek vagytok, nagyon boldog mosollyal! További sikert kívánok a lányodnak!" - olvasható a kommentekben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Varga Izabella azt írta a képhez: #dupláztunk #Sáriiselballagott. Egy héttel korábban, június 11-én ugyanis az idősebbik lánya búcsúzott el a középiskolából. A szőke, kék szemű Lendvai Anna 2001. szeptember elsején látta meg a napvilágot, vagyis idén ősszel már húszéves lesz. 

- Annára mindig lehetett számítani, az egész gyerekkora úgy telt, hogy ha akarnék, se tudnék rá rosszat mondani. Akár egy mesebeli szőke tündér hatalmas, kék szemekkel. Minden jó volt a számára. (…) Mindig, minden helyzetben jól érezte magát, és soha nem kellett neki más, mint ami van. Táncolt, biciklizett, labdázott. "Szülők álma" típus volt mindig - mesélte édesanyja 2020 februárjában idősebbik gyermekéről a Story magazinnak

Erős Antónia és lánya egyforma ruhában

2021 júniusában újra jelentkezett az InStyle nagysikerű Kutyával a vörös szőnyegen programja. Erős Antónia lányával, Szonjával és a család kutyájával, Maxszal érkezett a jótékonysági rendezvényre.  Az RTL Klub híradósa és 12 éves gyereke össze is öltöztek: ugyanolyan pólót, szoknyát és cipőt húztak. 

Ezt is szeretjük