Som-Balogh Edina pluszkilókkal harcol: bikinis fotóját így is agyondicsérik

Som-Balogh Edina rendszeresen sportol, és megreformálta az étkezését, hogy visszanyerje régi alakját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Som-Balogh Edina 2003-ban megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, majd a következő évben bekerült a Barátok köztbe. Nádor Kinga szerepének köszönhetően még ismertebb lett, és a nagy szerelem is rátalált. 

A sorozat zenei producerének, Som Krisztiánnak 2012 májusában mondta ki a boldogító igent, pontosan egy évvel az esküvő után pedig megszületett a kisfiuk, Noel. A család 2017 márciusában kislányuk, Lilien érkezésével négytagúra bővült.

Som-Balogh Edina harcol a pluszkilókkal

A 36 éves sztár friss bikinis fotóját sokan dicsérték, kevesen gondolták volna, hogy kétgyerekes anyaként ő is küzd a pluszkilókkal, és szeretné visszanyerni a régi alakját. A Blikknek azt mesélte, huszonévesen még bármit ehetett bármikor, nem látszott rajta, ha este tízkor elfogyasztott egy egész pizzát, vagy lefekvés előtt édességet nassolt.

A szülések és a kor azonban Som-Balogh Edina testét is megváltoztatták, ezért két hónappal ezelőtt megreformálta az étkezési szokásait. Az édességekről könnyű volt lemondania, de a tésztafélékről nem. 

- Az esti nassolást és az édességeket is elhagytam, és be kell vallanom, sokkal jobban érzem magam. Emellett a tejtermékeket is kerülöm, persze ha esetleg a salátán van némi joghurt, akkor azt megeszem, de nem eszem sajtot, nem iszom tejet. Szerencsére édesszájú sem vagyok, így nem kívánom az édességet, a gyümölcsök közül pedig maximum az almát fogyasztom - árulta el a napilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jelenleg 59 kilogramm, és szeretne még négy kilót leadni. Ehhez nemcsak az étkezéseire figyel oda, hanem rendszeresen sportol is: nem kockás hasat szeretne, hanem laposat és keményet. 

- Kétnaponta egy-másfél órát tornázom otthon, egy jógamatracon. A legnehezebb súlyom háromkilós, és van egy pilateskarikám, de ennyi az összes eszközöm. Saját testes edzéseket végzek, és emellett futok, gyalogolok, de nem vagyok fanatikus, az edzés semmiképpen nem mehet a családom rovására.

Som-Balogh Edina és férje

Az egykori szépségkirálynő és Som Krisztián 2011 januárjában randiztak egymással először, egy évvel később pedig már az esküvőjükre készülődtek. 2012. május 27-én az esztergomi bazilikában mondták ki a boldogító igent.

Ezt is szeretjük