Kulcsár Edina bikiniben fogyás előtt és után: látványos a változás
Kulcsár Edina akaraterejével és fegyelmével sokak számára példakép, de bőven akadnak olyanok is, akik kritizálják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kulcsár Edina 2018 szeptemberében hozta világra kisfiát, Medoxot, 2020 áprilisában pedig megszületett a kislánya, Nina.

A harmincéves édesanya számára fontosabb volt, hogy mindent megadjon gyermekeinek, mint az, hogy mielőbb visszanyerje a szülés előtti alakját. 

Kulcsár Edina bikiniben fogyás előtt és után

Idén januárban aztán elárulta követőinek, hogy miután kislánya úgy döntött, nem szopizik tovább, dolgozni kezd az alakján. Most bikinis videóban mutatta meg, hogy milyen sokat fogyott körülbelül két hónap alatt. Az első felét február 18-án forgatta, a másodikat május 8-án. Hamar sikerült elérnie, hogy a mérleg 71 kiló helyett 60 körülit mutasson, azt írta, ezt már korábban elérte, csak a felvételt eddig nem volt ideje elkészíteni.

A 2014-es Miss World Hungary a kérdésekre, hogyan tudott ennyi idő alatt így lefogyni, tömören és röviden azt írta, hogy akaraterővel és fegyelemmel, majd hozzátette: részletesebben később ír erről posztjaiban. Azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy nem fogyásra kíván buzdítani másokat, sem másokban rossz érzést kelteni a külsejével, mindössze ő így érzi jól magát a bőrében, és ezért hajlandó volt tenni, illetve áldozatokat hozni.   

Arról is írt, hogy a fogyás miatt kapott hideget-meleget: van, aki példaképnek tekinti, segítségére volt másoknak abban, hogy vele együtt változtassanak az életmódjukon és az alakjukon, mások kritizálják. Volt, aki képes volt azt írni, "azonnal menjen, és csináltassa meg a ciciket, mert az életmódváltás miatt eltűntek".

Próbálja helyén kezelni az ehhez hasonló kommenteket, hisz látja, hogy egyeseknek semmi se jó: van, aki szapulja, amiért kétgyerekes anyaként edzésre fordít az idejéből, de azért is megszólták már, ha nem szánt időt a sminkelésre.  

Szilágyi Szilvia és a terhesség nyomai

Molnár Ferenc Caramel feleségét több mint 120 ezren követik az Instagramon, ahol nem akarja azt a hamis képet festeni magáról, hogy hibátlan. Szilágyi Szilvia mellett több ismert magyar édesanya vállalta fel, hogy szülés után megváltozott a teste, így Mádai Vivien vagy Horváth Gréta is. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük