Judy látványosan lefogyott: az énekesnő előtte-utána fotója magáért beszél
Judy egy ideje már nem szívesen nézett tükörbe, de mostanra visszanyerte versenysúlyát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy az elmúlt években nem szívesen nézett a tükörbe: egy ideje küzdött a pluszkilókkal, amin a karantén csak tovább rontott. 

A Groovehouse énekesnője megelégelte, hogy nem érzi jól magát a bőrében, és végül az interneten regisztrált egy programba: egy tudományos formulának köszönhetően pár hónap alatt tíz kilót fogyott, visszanyerte versenysúlyát, újra bomba formában van. 

Judy látványosan lefogyott

- Viszonylag későn szültem, 38 éves voltam, és már akkor is évekbe telt a várandósság előtti alakom visszaszerzése. Gyakorlatilag azt a módszert is kipróbáltam anno, ami még nem is létezett. Kínkeservesen visszanyertem mégis a versenysúlyomat. A lavina nem a tavaly tavaszi karanténnal indult el, hanem már 2019 év végén. 

judy-lefogyott
Fotó: Judy, Bielik István

A téli koncertjüknek is pluszkilókkal vágott neki, majd jött a karácsony és a karantén. Pár hónapja azt vette észre, hogy zuhanyzás után igyekszik kerülni a tükröt. Rájött, hogy már nem lesz elég tíz perccel növelni az edzési időt, ezért belevágott egy kúrába.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy tudományos formulának köszönhetően kevesebb mint négy hónap alatt lefogyott 50 kilóra. Tíz kiló mínusz a 155 centis énekesnő esetében igencsak látványos változást eredményezett. 

- A napi adagomban van egy zsírbontó reagens, ami az én értelmezésemben kemencévé alakítja a testemet, így fizikai erő kifejtése nélkül indul be a kalóriaégetés, a zsírtörés, ez az anyag képes blokkolni az éhségközpontot is. A kúra abban is más, hogy rendbe tette az anyagcserémet. Ez egy kényes téma, amivel szerintem a legtöbb nőnek komoly gondja van, csak szemérmesek vagyunk. Ebben segített az a vákuumrost, ami szívóhatást képes az emésztés megsegítésére a szervezetben előidézni - mesélte a 46 éves sztár, aki úgy érzi, fogyásával régi önmagát nyerte vissza.

judy
Fotó: Bielik István

Judy szerint az embereknek az tűnt fel, amikor volt rajta felesleg. Most végre újra olyan, mint amikor sok évvel ezelőtt megismerték, amilyen lenni szokott.  

- A férjem kereken és túlsúllyal is ugyanígy szeretett, igazából a kilók sosem voltak nálunk téma. Egy kapcsolat, bármelyik fél boldogsága, jó esetben nem ezen múlik, de persze mindig megdicsér, hogy milyen csinos vagyok, és ez nagyon jól esik. 

A 160 centis Gáspár Evelin 40 kilót fogyott

Győzike nagyobbik lánya az iskolában csúfolódások céltáblájává vált, és sokat hízott. A 13 éves, akkor 160 centis Evelin alatt 110 kilót mutatott a mérleg. Előfordult, hogy édesapja, Gáspár Győző kisebb méretet hordott, mint ő, és tiniként a férfiosztályon vásárolt magának ruhát. Mostanra 40 kilót fogyott. 

Ezt is szeretjük