Judy látványosan lefogyott: az énekesnő előtte-utána fotója magáért beszél
Judy egy ideje már nem szívesen nézett tükörbe, de mostanra visszanyerte versenysúlyát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy az elmúlt években nem szívesen nézett a tükörbe: egy ideje küzdött a pluszkilókkal, amin a karantén csak tovább rontott. 

A Groovehouse énekesnője megelégelte, hogy nem érzi jól magát a bőrében, és végül az interneten regisztrált egy programba: egy tudományos formulának köszönhetően pár hónap alatt tíz kilót fogyott, visszanyerte versenysúlyát, újra bomba formában van. 

Judy látványosan lefogyott

- Viszonylag későn szültem, 38 éves voltam, és már akkor is évekbe telt a várandósság előtti alakom visszaszerzése. Gyakorlatilag azt a módszert is kipróbáltam anno, ami még nem is létezett. Kínkeservesen visszanyertem mégis a versenysúlyomat. A lavina nem a tavaly tavaszi karanténnal indult el, hanem már 2019 év végén. 

judy-lefogyott
Fotó: Judy, Bielik István

A téli koncertjüknek is pluszkilókkal vágott neki, majd jött a karácsony és a karantén. Pár hónapja azt vette észre, hogy zuhanyzás után igyekszik kerülni a tükröt. Rájött, hogy már nem lesz elég tíz perccel növelni az edzési időt, ezért belevágott egy kúrába.

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy tudományos formulának köszönhetően kevesebb mint négy hónap alatt lefogyott 50 kilóra. Tíz kiló mínusz a 155 centis énekesnő esetében igencsak látványos változást eredményezett. 

- A napi adagomban van egy zsírbontó reagens, ami az én értelmezésemben kemencévé alakítja a testemet, így fizikai erő kifejtése nélkül indul be a kalóriaégetés, a zsírtörés, ez az anyag képes blokkolni az éhségközpontot is. A kúra abban is más, hogy rendbe tette az anyagcserémet. Ez egy kényes téma, amivel szerintem a legtöbb nőnek komoly gondja van, csak szemérmesek vagyunk. Ebben segített az a vákuumrost, ami szívóhatást képes az emésztés megsegítésére a szervezetben előidézni - mesélte a 46 éves sztár, aki úgy érzi, fogyásával régi önmagát nyerte vissza.

judy
Fotó: Bielik István

Judy szerint az embereknek az tűnt fel, amikor volt rajta felesleg. Most végre újra olyan, mint amikor sok évvel ezelőtt megismerték, amilyen lenni szokott.  

- A férjem kereken és túlsúllyal is ugyanígy szeretett, igazából a kilók sosem voltak nálunk téma. Egy kapcsolat, bármelyik fél boldogsága, jó esetben nem ezen múlik, de persze mindig megdicsér, hogy milyen csinos vagyok, és ez nagyon jól esik. 

A 160 centis Gáspár Evelin 40 kilót fogyott

Győzike nagyobbik lánya az iskolában csúfolódások céltáblájává vált, és sokat hízott. A 13 éves, akkor 160 centis Evelin alatt 110 kilót mutatott a mérleg. Előfordult, hogy édesapja, Gáspár Győző kisebb méretet hordott, mint ő, és tiniként a férfiosztályon vásárolt magának ruhát. Mostanra 40 kilót fogyott. 

Ezt is szeretjük