Szinetár Dóra 9 kilót fogyott: a karanténban karcsúbb lett, mint valaha
Míg sokan híznak a pandémia alatt, Szinetár Dóra kilenc kilót fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra utoljára egy éve állt színpadon, és fél éve dolgozott színésznőként. Nagyon várja már, hogy újra játszhasson a Thália Színházban: a Meglepetés magazinnak azt mondta, nem is annyira a színpad, mint a kollégái, a barátai, az emberi kapcsolatok. 

A Thália nem streamel, és az online színház neki speciel nem jött be, látott pár netes előadást, de nem adta vissza számára az élő színház élményét. 

Szinetár Dóra lefogyott 9 kilót

A világjárvány pozitív változásokat is hozott az életébe: amellett, hogy sok időt tudott tölteni a családjával, tudatosabban kezdett el élni, aminek köszönhetően az elmúlt egy évben külsőre is sokat változott. Míg mások híztak a pandémia alatt, ő fogyott, karcsúbb, mint valaha. 

- Orvosi tanácsra évek óta nem fogyaszt glutént, tejet, cukrot, aminek eredményeként eleve jól érezte magát a bőrében, majd tavaly egy barátnője tanácsára kipróbálta Burján Szaffi 32 napos diétáját - mesélte a lapnak. 

- Nem konkrétan fogyni akartam, bár mellékhatásként egy-két kiló mínusz nem zavart volna. Ebből lett legnagyobb meglepetésemre mínusz kilenc kiló. Az új testképemet két hónap alatt szoktam meg. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 44 éves sztárt korábban sokszor kritizálták a súlya és az alakja miatt és kapott jószándékú bántásokat, többféle fogyókúrát is kipróbált, de amikor a változás után tükörbe nézett, mintha ezek a hosszú évek nyomásával együtt elszálltak volna. Ekkor szembesült azzal, hogy a rossz érzéseket csak elnyomta magában, de valójában fel nem dolgozta őket teljesen. 

- Igazából csak elraktam őket magamban valami biztos helyre, őszintén elengedni azonban most sikerült. Végre megtapasztalhatom: tudok úgy kinézni, ahogy évtizedeken át szerettem volna. 

Attól nem tart, hogy ha minden területen megtörténik a nyitás, nem tudja tartani a jelenlegi súlyát. Az önkéntes karanténban sokat főzött és rengeteg új receptet próbált ki, amik megmutatták, mentesen is lehet változatos ételeket készíteni. 

Fásy Zsüliett rengeteget fogyott

Fásy Ádám lánya gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal, az elmúlt három évben aztán fokozatosan leadta a súlyfelesleget. Idén februárra, a 23. születésnapjára már több mint 40 kiló mínusznál tartott. Ma már egyre gyakrabban bújik dögös, az alakját kihangsúlyozó ruhákba. A szülinapját is egy testhezálló, sárga darabban ünnepelte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványosan lefogyott. 

Ezt is szeretjük