Szinetár Dóra és ritkán látott fia: a 24 éves Marci jóképű férfi lett

Szinetár Dóra a fodrásznál posztolt közös fotót Marcival.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra nagyon fiatalon tapasztalta meg, milyen a reflektorfény: mindössze 13 éves volt, amikor országos ismertségre tett szert Dóra című albumával, így pontosan tudja, mivel jár, ha az embert felismerik az utcán.

Gyermekeit, Marcit, Zorát és Benjamint nagyon óvja a kíváncsiskodóktól. Gondosan megválogatja, milyen fotókat oszt meg róluk a közösségi médiában, és ezt csak nagyon ritkán teszi. Így mindig, mikor új képet tesz közzé valamelyikőjükről, a követői ujjonganak.

Szinetár Dóra és fia, Marci friss fotója

Legutóbb a nagyobbik fiával, a 24 éves Marcival közös szelfije aratott osztatlan sikert a kommentelők között. Nemcsak azért esett le az álluk, mert jóképű pasi lett a cuki kisfiúból, de mindkettejük új frizurája is tarolt.

"Én és a kisöcsém... (Na, jó... a kisfiam) Fodrásznál voltunk..." - írta a fényképük mellé a büszke édesanya.

A hozzászólók imádták az anya-fia párost, nem tudtak betelni azzal, hogy tényleg olyanok, mintha testvérek lennének.

"Hát tényleg lehetne a kisöcséd, gyönyörű legény lett belőle" - írta valaki. 

"Olyan szép és fiatalos is vagy, hogy el sem tudom hinni, hogy a fiad már ilyen nagy!"

"Sokan elhinnék, hogy az öcséd" - jegyezte meg egy másik követője.

Nem csoda, hogy a rajongók kikerekedett szemmel elmélkedtek azon, hogy lehet felnőtt korú gyereke kedvencüknek. A színésznő amúgy is fiatalos megjelenését még vagányabbá varázsolta az új frizurája. 

Szabó Győző lánya

Szabó Győző három gyermek boldog édesapja. Rezes Judit színésznő két fiúval ajándékozta meg: Misi 2010 novemberében született, Gazsi pedig 2019 márciusában látta meg a napvilágot. Képes összeállításunkban megnézheted Szabó Győző egy szem lányát, a felnőtt Borit. 

Ezt is szeretjük