Nádai Anikó szexi bikiniben pózol a Balatonnál: alakját a nők is csak dicsérni tudják
Megérkezett a nyár, Nádai Anikó pedig bikiniben mutatta meg, milyen bomba az alakja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó alakját mindig is sokan irigyelték, az RTL Klub műsorvezetője az idei nyáron azonban minden eddiginél kirobbanóbb formában van. 

A 32 éves sztár azért is ragyog, mert a magánéletében is kiegyensúlyozott, rátalált a boldogság. 

Nádai Anikó bikiniben pózol a Balatonnál

A Reggeli háziasszonya bikinis fotót posztolt magáról: a szexi, háromszög alakú fazonban Vonyarcvashegyen, egy medence partján állva pózol, miközben a háttérben a Balaton látszik. Kevesebb mint egy nap alatt 15 ezer lájkot gyűjtött be, a követői istennőnek és bombázónak nevezik, van, aki azt írta, máris elkészült a 2021-es nyár képe. Nemcsak a férfiak halmozzák el bókokkal, de a női hozzászólók is csak dicsérni tudják. 

"Tökéletesen gyönyörű, szép alakod van, csinos a fürdőruhád."

"Szép bikini, de még szebb, aki benne van. Sokat edzettél mire így néztél ki?"

"Lélegzetelállítóan gyönyörű és csinos vagy, a világ legszexisebb hölgye, nagyon imádlak!" - olvasható a kommentekben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ahhoz, hogy Nádai Anikó ragyog, a szerelemnek is köze van: először március elején vállalta fel a nagy nyilvánosság előtt új párját. Akkor posztjában azt írta, úgy érzi, a sok rossz után ajándékba kapta a férfit, akivel az elmúlt öt hónapban kaptak hideget-meleget, ugyanis Weisz Fanni volt férje az illető.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter 2020 júliusában a közösségi oldalán tudatta, hogy hét közös esztendő és két év házasság után elválnak útjaik. Az egykori szépségkirálynőre hamar rátalálta az új szerelem. Október elején még szűkszavúan nyilatkozott Bókay Gergőről, akit novemberben mutatott meg a közösségi oldalán, idén márciusban pedig már bővebben mesélt róla. A férfi korábban Nádai Anikó párja volt.

Érdekes fordulat a sorstól, hogy októberben arról szóltak a pletykák, hogy az RTL Klub műsorvezetője Hajmásy Péterrel kezdett el randizni. Márciusban posztolta az első, szerelmével közös fotót. A megismerkedésükről azt írta, szürreális érzés volt, de azóta elválaszthatatlanok. Bár sokan támadták őket, ugyanennyien örültek annak, hogy egymásra találtak, és sokan észrevették, milyen boldog és kiegyensúlyozott hónapok óta.

Cooky párja bikinis bombázó

Cooky és 27 évvel fiatalabb párja öt éve vannak együtt, és ma már kétgyerekes szülők. Szécsi Debórának a két kisfiú mellett korábban nem volt ideje sportolni, de amióta elkezdte, sokkal jobban érzi magát a bőrében. Az eredmény is látszik, a májusi, bubai nyaralásukon készült bikinis fotóit agyondicsérték a követői.   

Ezt is szeretjük