Felismered az Irigy Hónaljmirigy énekesét? Sipos Peti ősz szakállal ennyire másképp néz ki
Sipos Petit elsőre fel sem ismertük a műsorban, rengeteget változott az elmúlt években.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagjaként igazi átváltozóművész. A való életben azonban évek óta ugyanolyan külsővel lehet látni, ezért még meglepőbb, hogy ősz szakállat növesztett.

A zenekar paródiáiban számos sztár bőrébe bújt már, női külsővel is láthattuk, és persze ne felejtsük el, hogy Vazul néni karakterét is neki köszönhetjük, akitől a mai napig könnyesre nevetik magukat a rajongók a fellépéseken. 

Sipos Peti ősz szakállal

A Nyugi! Köztünk marad című műsorban mutatta meg vadonatúj kinézetét: deres szakállal jelent meg a kamerák előtt. Az arcszőrzet nem volt rossz választás, kifejezetten jól áll az énekesnek, megjelenése még sármosabb lesz tőle. Azért nem mindenen változtatott a megjelenését tekintve, például karika fülbevalóját a mai napig viseli.

2013-ban a Ridikül adásában még sima arccal láthattuk őt.
2013-ban a Ridikül adásában még sima arccal láthattuk őt.
Fotó: MTI/Zih Zsolt, Life TV/Nyugi!Köztünk marad

Sokan nem tudják róla, hogy eredetileg nem a zenei pálya volt az álma, 14 éves korában még cukrásznak tanult, és meg is szerezte a képesítést. Aztán rengeteg más munkája is volt, mielőtt országos hírnevet szerzett magának az együttessel. Dolgozott ruhafestőként és szőnyegtisztítóként, majd anyagbeszerző volt egy diszkóban, hogy aztán 1990-ben egy szilveszteri bulin megalapítsa testvérével az egyik legsikeresebb magyar formációt.

sipos-peti
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Manapság már el sem tudná képzelni az életét úgy, hogy ne a zene legyen a középpontban. Arra a kérdésre, hogy mit tenne, ha kiderülne, nem folytathatja tovább a munkáját, egyértelműen azt a választ adta: nem tudná, mihez kezdene magával.

- Az eredeti szakmám cukrász, de már olyan régen tanultam, hogy nem tudnék elhelyezkedni. Nagyon ügyetlen vagyok, semmihez nem értek, maximum a kőfejtőbe tudnék menni dolgozni - válaszolta az 52 éves sztár Szulák Andreának.

A '90-es évek magyar énekesei egykor és ma

Mint minden korszaknak, így a '90-es éveknek is megvoltak a maga sztárjai, akikért a tinédzserek odáig voltak. Ebben az időszakban számos fiúbanda alakult meg, akiknek a poszterei minden második lány falán ott voltak. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az elmúlt években a '90-es évek legjóképűbb énekesei.

Ezt is szeretjük